Fashion night i Bibliotekstan på torsdag!

23 augusti, 2014

På torsdag (28 augusti) är det dags för årets Fashion night! Hela Bibliotekstan håller extra kvällsöppet. Butikerna kommer att ha erbjudanden och specialrabatter, det kommer att spelas musik och finnas en hel del att uppleva och ta del av. Mellan kl 17 till 22 är det full fart i Bibliotekstan!

ELLE är på plats utanför restaurang Vau de Ville på Norrmalmstorg, kom gärna dit och säg hej till oss! Där kommer du att kunna teckna årets bästa prenumeration: 5 nr för 100 kr + superfin premie. Man får välja en av fyra olika premier, se dem nedan. Det finns ett begränsat antal av alla, först till kvarn gäller.

Rituals-kit med handkräm (75 ml) och handskrubb (75 ml). Värde 215 kr.

Babor travel set i en fin tygnecessär. Du får en mild rengöringsmousse (50 ml), anti age-kräm (15 ml) med återfuktande och utslätande effekt samt snabbabsorberande ögonkräm (15 ml) som trollar bort fina linjer. Värde 330 kr.

Parfymen Ivoire de Balmain (30 ml). Toppnot: apelsin, mandarin och violblad. Hjärtnot: jasmine, ros, galbanum, yang och peppar. Basnot: patchouli, vetiver, cederträ och vanilj.Värde 448 kr.

L’Oréal Paris makeup-set: Mascaran Mega Volume Miss Manga, eyelinern Super Liner Blackbuster, nagellacket Color Riche Le Vernis Sequin Explosion 842. Värde 327 kr.

xx

Dessutom kan du som tecknar en prenumeration vara med och tävla om en välfylld goodiebag från olika butiker i Bibliotekstan. Allt det här finns i goodiebagen:

Väska från hope, värde 1 600 kr

Halsduk från hope, värde 1 200 kr

Ansiktsolja från Rodin, värde 1 300 kr

Läppbalsam från Rodin, värde 200 kr

Nagelbortagningskitt från Sephora, värde 200 kr

Eyeliner från Sephora, värde 300 kr

Presentkort från Benefitt. Värde 300 kr

Iphonefodral från Stella McCartney, värde 1 900 kr

Paraply, Bibliotekstan, värde 250 kr

Parfym från Byredo, värde 950 kr

Necessär från Marc by Marc Jacobs, värde 670 kr

Ni som inte har möjlighet att besöka oss under Fashion night kan vara med och tävla om en likadan goodiebag, håll utkik i ELLE nr 11!