ANNONSSAMARBETE MED IDEAL OF SWEDEN

Fashion & function - accessoarerna som maxar höstlooken

Fashion & function - accessoarerna som maxar höstlooken

Höstens accessoarer är skapade för skräddarsydd funktionalitet med justerbara detaljer och genomtänkt förvaring. Här är säsongens stilsäkraste accessoarer som uppdaterar garderoben och effektiviserar vår vardag.

I höst skräddarsyr vi vår accessoar-garderob för att få ut maximal effekt och användbarhet. Svenska tech fashion varumärket IDEAL OF SWEDEN lanserade nyligen sin höstkollektion med ledorden ”merging fashion and function” – en sammanslagning av mode och funktion, där tanken är att ta våra accessoarer till nästa steg med skräddarsydda detaljer. Säg hej till smarta väskor, justerbara bälten och avtagbara delar – nu går vi en aktiv och stilsäker höst till mötes.

remi crossbag

Höstens trendigaste väska! Hos IDEAL OF SWEDEN har man satsat på en version med många funktioner.

VADDERAD VÄSKtrend

Den quiltade väskan är en av höstens hetaste designtrender och syns överallt. Det vadderade materialet drar ögonen till sig samtidigt som avtagbara remmar och många fickor ger oss en flexibel vardag.

ideal of sweden remi crossbag

Remi Crossbag, IDEAL OF SWEDEN 1299 kr.

Även mobilskalen hakar på den vadderade trenden vilket blir ett statement mot örat samtidigt som den quiltade ytan är greppvänlig.
– Många glömmer bort att mobilskalet också är en modeaccessoar som kan uppgradera din look med rätt val av färg eller textur, säger Filip Ummer Bergholm, Creative Director på IDEAL OF SWEDEN.

genomtänkta kombinationer

Höj din accessoar-garderob ett snäpp med två av höstens ultimata accessoarer för praktisk förvaring. Den klassiska magväskan som kan bäras både över axeln och kring midjan är en smidig och praktisk väska med plats för allt.
– Smarta funktioner borde alltid värdesättas eftersom det ger fler möjligheter till hur du kan använda eller kombinera dina accessoarer, säger Filip Ummer Bergholm, Creative Director på IDEAL OF SWEDEN.

Utiliy belt and bag

Lola Utility Belt Bag Puffy Khaki, IDEAL OF SWEDEN 999 kr. Naomi Utility Belt Khaki Green, IDEAL OF SWEDEN 1299 kr.

Atelier Case Puffy Black

Atelier Case Puffy Black, IDEAL OF SWEDEN 499 kr.

En annan accessoar som breddar funktionaliteten på modehorisonten är accessoarbältet, en så kallad tech fashion hybrid. Här kan du knäppa på mobilkskal och miniväskor eller bara bära den som just ett bälte.

Naomi Utility Belt Khaki Green

Med accessoarbältet har IDEAL OF SWEDEN skapat en av säsongens effektivaste accessoarer.

Mobilskal som BLICKFÅNG

Med hjälp av små färgklickar kan vi skapa härliga blickfång i höst. Mobilen som vi alltid bär synligt är en perfekt accessoar att klä i färg, och i höst älskar vi uttrycksfull magenta-rosa. Den intensiva tonen förstärker alla andra färger och blir en härlig matchning till höstens garderob.

Seamless Case Magenta

Seamless Case Magenta, IDEAL OF SWEDEN 299 kr.

Quiltat i oversize

Den mjuka quiltade väskan gör sig också bra i en oversize-version där man enkelt får plats med till exempel datorväskan eller gymkläderna. Väskan har fickor för all tänkbar förvaring och kan packas effektivt, där var sak har sin plats – vilket annars lätt kan vara ett problem med större väskor.

Eli Tote Bag Puffy

Eli Tote Bag Puffy Black, IDEAL OF SWEDEN 1499 kr.

Eli Tote Bag Puffy khaki

Den oversizade quiltade Eli Tote Bag kommer också i en khaki-version, 1499 kr.

IDEAL OF SWEDEN
0:05

Efter reklamen: IDEAL OF SWEDEN

(0:05)

Slå på ljud

Maxad effekt i minifomat

Med de här smarta AirPods-fodralen får du ett miniformat med maximal effekt. Fodralen kan fästas i IDEAL OF SWEDENS accessoarbälte eller i din väska för att enkelt bäras med överallt. Chict och användbart!

Bobbi Airpods Zip Bag

Bobbi Airpods Zip Bag Magenta & Reflective IDEAL OF SWEDEN, 499 kr styck.