ANNONSSAMARBETE MED TWILFIT BY CHANGE LINGERIE

Den vackraste julklappen bär du under kläderna – här är guiden till årets skönaste julklappar

Fyll årets önskelista med mjuka och sköna julklappar. Kanske något vackert att bära inunder ditt festplagg eller varför inte ge bort en pyjamas eller kimono till någon som önskar sig en julklapp att mysa i men ändå känna sig fin.
08 december, 2021

Äntligen är årets festligaste månad här och lika så månaden som man kanske allra mest förknippar med vackra underkläder. Vem önskar sig inte ett vackert inslaget paket under granen med ett lika vackert innehåll?

Charlize BH 3/4 Padded 859 kronor. Charlize stringtrosor, 429 kronor.

Man känner sig väl aldrig så fin som när man bär matchande underkläder under sin noga utvalda outfit. I jul- och festtider är det extra härligt att lägga fokus på det som finns inunder. Dessutom är det inte bara en fin gåva att få utan också något som är fint att ge bort i julklapp.

Kanske letar du efter bra underkläder till dig själv eller så vill du ge något till en syster, flickvän, kompis eller mamma. Vi har kollat in Twilfits by CHANGE Lingeries underbara julnyheter och här finns verkligen något för alla!

Underkläder i grönt Eden. Se de olika modellerna här.

Julklappar till dig eller någon du håller kär

Underkläder

Charlize BH 3/4 Padded 859 kronor

Vackra underkläder som får sticka upp under en blus eller kavaj, ett matchande set som gör att man känner sig extra piffig och BH:ar med olika passform för tycke och smak. BH:ar från Twilfit by CHANGE Lingerie som heter Full Cup eller Full shaper passar bra till kvinnor med större byst som behöver extra stöd. Andriana Low Wire triangle blir bra under djupt v-ringade klänningar och blusar.

Noelle Low Wire Triangle, 859 kronor.

Andriana Low Wire Triangle, 859 kronor.

Charlize Low Wire Triangle Top, 859 kronor.

Andriana ¾ Padded BH, 859 kronor.

Charlize Tai Red, 479 kronor.

Charlize Tai black, 479 kronor.

Charlize Suspender Red, 479 kronor.

Charlize Soft Moulded, 859 kronor.

Eden Seamless Push Up, 859 kronor.

Andriana Full Cup, 999 kronor.

Pyjamas & nattlinnen

Att smyga upp på julaftonsmorgon i ett nytt nattlinne för att piffa det sista inför gästerna eller varför inte slå in och ge bort till någon som tycker om att sova i något lätt och fint. För den som gillar ett varmare plagg är en skön pyjamasskjorta rätt väg att gå.

Och för den som gillar att vara fin inunder kan en body med spets bli snygg till ett par kostymbyxor och en kavaj över.

Shirley nattline, 859 kronor.

Shirley body, 1099 kronor.

Charlize nattlinne, 859 kronor.

Pyjamasskjorta Luna, 570 kronor.

Pyjamasbyxor Luna, 429 kronor.

Grå silke pyjamas – Aurora, pris 699-1399 kronor. Shoppa byxor här och skjortan här.

Morgonrock & Kimonos

Kanske har du hakat på förra årets trend och blivit en vinterbadare? I så fall kan du behöva en skön baddrock att ta med dig ner till bryggan. Om du föredrar att hålla dig på torra land så är den mjuk och skön att glida runt hemma i. För den som vill känna sig extra fin hemma i jul eller kanske på en romantisk get away kan en röd kimono passa.

Morgonrock Polly, 899 kronor.

Röd kimono – Diane, 999 kronor.


Twilfit by Change Lingerie

Hos Twilfit by CHANGE Lingerie bestämmer inte underkläderna hur din kropp ska se ut. I stället erbjudet Twilfit by CHANGE Lingerie massor av olika modeller och designs med en passform som känns rätt för just dig. Här finns hela 88 olika bh-storlekar, från A-M kupa och du garanteras den perfekta passformen. Twilfit by CHANGE Lingeries Personal Shoppers hjälper dig gärna med en bh-utprovning så att du alltid får rätt storlek med dig hem.

Aurora pyjamasar i 100 % silke. Kolla in de olika varianterna här.

Hos Twilfit by CHANGE Lingerie hittar du underklädesset, natt- och loungeplagg, exklusiva ull- och sidenplagg, strumpor, strumpbyxor, shapewear och badplagg för alla former.

Besök Twilfit by CHANGE Lingerie