Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Boss x Russell Athletic – spana in den nya kollektionen här

23 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Boss x Russel Athletic livevisning för SS22
Boss x Russel Athletic återvänder storslaget med sin andra kollektion, där vi möts av 90-tals-snitt och retroamerikanska silhuetter. Följ med ungdomarna ut på New Yorks gator och ta del av livevisningen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattanBrand logo
10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan

Boss x Russell Athletic återvänder med sin andra kollektion, och efter succén i våras är det nya släppet ännu större. Vi minns den första kollektionen som det vore igår, när Ashley Graham, Bella Hadid, Precious Lee – som bara var några av de ikoniska modellerna i basketteamet – under presentationen var iklädda kollektionens omtalade plagg.

INSPIRATION FRÅN NEW YORKS UNGDOMSKULTUR

Den nya kollektionen inför våren 2022 skriker 90-tals-snitt och vi blickar mot retroamerikanska silhuetter i en bekvämlig passform som skapats med inspiration från basebollsporten. Av det vi har fått se hittills går färgskalan i rött, blått och krämiga toner där kollektionen beskrivs av modeskaparna själva som en mix mellan de två ikonernas DNA.

Annons
Boss x Russel Athletic andra kollektion.

Visningen som var något utav det lilla extra tog oss med på en roadtrip med några av New Yorks ungdomar för ett improviserat baseballspel i Boss x Russell Athletic-anda. Milanos Kennedy Sport Center fylldes upp med nästan 600 gäster i publiken där ett marscherande band och hejande cheerleaders öppnade upp visningen. Först in på basebollplanen var Gigi Hadid med en look att lägga på minnet.

Se hela visningen här:

BOSS X RUSSEL ATHLETIC – favoriter från visningen:

Gigi Hadid Boss x Russel Athletic kollektion.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Sist ut var TikTok-stjärnan Khaby Lame.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons