ANNONSSAMARBETE MED MQ MARQET

Årets festmode hämtar inspiration från Paris – se plaggen här!

08 nov, 2023 
AvSofia Carlberg
Äntligen är säsongens festmode här. Vi har dykt ner bland härliga material som paljetter, glitter och satin i svart, champagne och accentfärgen mörklila.

Vi välkomnar årstiden där våra festplagg får ta plats igen. Vi pratar såklart om att få klä sig fin inunder de varma kapporna så fort det bjuds in till fest, middag eller en aw på stan. Vi ser svepande material, glitter och lyxiga plagg i färger som champagne, svart och mörklila.

Den här säsongen hämtas inspirationen från festnätter i Paris och MQ:s festkollektion från varumärket Stockh lm Studio går också under namnet LA NUIT PARISIENNE.

Kollektionen är både glamorös och stilfull samtidigt som den är karismatisk och utstrålar självförtroende. Nyckelplaggen i festkollektionen är den skräddade toppen, lyxigt svepande klänningar samt en helt otroligt smakfull kostym i satin.

Modeikonen Ebba Kleberg von Sydow syns här i den snygga satin-kostymen. Hon matchar den elegant med pumps i svart.MQ
Ebba i en vackert svepande klänning i mörklila.

Hur stylar du dina festplagg? Här kommer våra stylingtips och looks som du kan inspireras av till fest!

7 festliga looks att inspireras av

Uppdatera din festgarderob med de senaste plaggen som ger dig den rätta looken.

Matcha de svarta kostymbyxorna med en skräddad topp eller ett spetslinne i satin. Låt pricken över i:et vara en vacker handväska .
Bli festens mittpunkt med en svepande klänning i mörklila, addera en snygg kavaj i satin till och välj smycken och skor som ger dig den rätta känslan.
Champagne, svart och mörklila – tre färger som verkligen blir fina ihop. Satsa på en lyxig klänning i champagne och matcha med ett par snygga klackar och smycken för en ultimat festlook.
Den stilrena kostymen i satin passar både till vardags och till fest. Det är en riktig powersuit. Matcha med vackra smycken och ett par coola skor.
Riktigt snygg på festen blir du i vita kostymbyxor med en snygg loafer och en topp med en twist. Addera smycken du gillar för en extra festlig detalj.
Ett glittrigt set med tröja och kjol är perfekt när du går direkt från jobbet till julfesten. Matcha med ett par snygga skor och ett par statement-örhängen.
Inspireras och välj bland tre festliga men olika toppar. Matcha med armband och ett par glittriga hoops i öronen.