Alla looks från Stand AW19 på Köpenhamns modevecka

Köpenhamns modevecka, Stand AW19.

Lekfullt på både front row och catwalk. Under gårdagen skapade Stand stora ha-begär på visningen av sin höst och vinterkollektion för 2019. Se alla looks här!
01 februari, 2019

Stand levererade under gårdagen med en lyxig och lekfull visning på modeveckan i Köpenhamn. Men det var inte bara på catwalken som Stand visade upp sin kreativitet, redan innan visningen var det nämligen uppladdat för Instagramsuccé. I väntan på att bland annat få se Stands ikoniska jackor i lyxig läder och fuskpäls fick alla varsin bägare med popcorn – iklädd ett fluffigt pälsfodral! Kul, kreativt och genialiskt då det givetvis var ett självklart Instamoment för alla gäster att fånga.

När modellerna gjorde entré syntes moderna vardagsplagg i sann Stand-anda, men denna säsong är det dags för mer lekfulla kombinationer att träda fram. Läderkappor och jackor har pälsdetaljer i neon och på klänningar, kjolar och skjortor syns en lekfull mönstermix av orm och leopard. Förutom färgerna lila och gul ( som är tydliga trender för höst- och vintersäsongen 2019) så ser vi även inslag av Stands egna tappning av den mer subtila höstpaletten – grön, plommon och sandgul. För att få fram en mer lekfull känsla poppar stänk av neon och pastellfärger fram!

En extra härlig överraskning från Stand till den här säsongen är att vi ser ett helt nytt tillskott – väskan i fuskpäls – som matchar perfekt ihop med ett flertal av dom färgglada färgerna och materialen som genomsyrar AW19-kollektionen. ELLE förutspår att det kan komma till att bli en ny IT-väska.

Foto: James Cochrane.

Alla looks från Stand AW19:


           

Läs mer:

57 streetstyle-bilder från modeveckan i Köpenhamn

Trendspaning: Hetaste accessoarerna på Köpenhamns gator

Blomstrande vackert på Valentinos haute couture-visning