Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Acne Studios vårmode 2021 – se hela kollektionen

01 okt, 2020 
Acne Studios vårkollektion 2021
Acne Studios presenterade (i så gott som) vanlig ordning sin vårkollektion 2021 i Paris under onsdags kvällen. Se hela kollektionen här som känns mer feminin än någonsin!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 modetrender vi ser fram emot 2021Brand logo
5 modetrender vi ser fram emot 2021

Igår kväll var det äntligen dags för svenska modehuset Acne Studios att presentera sin vårkollektion för 2021. I olika uppbyggda rum i Paris visades den kommande kollektionen fram digitalt. Transparenta, tunna chiffongplagg, stylat lager på lager, mixat med holografiska accessoarer, virkade kjolar och överdimensionerade överdelar –var vårkollektionen en härlig mesh-up av lite allt blandat eller som de själva beskriver det: en kollision av kontraster, och plagg som både har en mångsidig närvaro och lätthet.

Kollektionen som utgick ifrån befrielse, transformation och personlig återfödelse var mer feminin än vad Acne Studios vanligtvis visar fram och om något mer bärbar med lätta material och siluetter. Våren 2021 ser ljus ut!

Se Acne Studios vårkollektion 2021:

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

I höst bär vi grönt! 23 plagg som fixar stilen

Acne Studios teammedlemmar och deras hundar frontar senaste höstmodet

Acne Studios: ”Vi står för ett samtida uttryck”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons