ANNONSSAMARBETE MED MQ MARQET

4 måsten i vårgarderoben – ELLEs moderedaktör visar sina favoriter och ger stylingtips

I vår blandar vi gärna starka färger som frisk orange och pigg rosa. Varför inte testa en statement-kostym helt i rosa? ELLEs moderedaktör Josefine Kanth lyfter sina favoritplagg från MQ Marqets vårkollektion.
23 mars, 2022
0:20

Efter reklamen: MQ Marqet för alla stunder

(0:20)

Slå på ljud

När vi nu äntligen går mot våren kommer MQ Marqet med en färgsprakande kollektion. Framför oss ligger stunder av bara ben, barfotahäng på gräs och sena kvällar. Hos MQ Marqet finns mode för alla kroppar och devisen är klassiska snitt med en twist, vilket gör att plaggen kan användas och älskas länge.

Den nya kollektionen andas lekfullhet och självsäkerhet och ELLEs moderedaktör Josefine Kanth har valt ut sina favoriter och delar med sig av fyra måsten i vårgarderoben.

1. Setet

Ett måste i vårgarderoben är det två-delade setet som både underlättar och förhöjer. Som detta eleganta set med blus och trendig midikjol i vacker sandbeige nyans.

Extra fint blir det med en boxig skjortjacka vilandes på axlarna, gärna med textur för att skapa en livfull men stilsäker konstrast till det feminina setet. Eller låt plaggen få nytt liv var för sig! För en fin vårlook: bär kjolen med en grovstickad tröja och sneakers och blusen med skräddade kostymbyxor för en vårfräsch kontorsstil.

Topp, 499 kronor

Kjol, 599 kronor

Jacka
Camera:7

Overshirt, 999 kronor

Väska, 499 kronor

2. Kostymen

En powerkostym kommer du långt med i vår. Välj gärna en statement-kostym i trendig rosa. Matcha med ett par snygga slingbacks eller ett par sneakers och du är redo för en dag på kontoret eller en aw på stan.

Kavaj, 1 499 kronor

Kostymbyxa, 899 kronor.

3. Jeansen

Ingen vår utan klassisk denim! Dessa jeans med något vida byxben och en djup mörkblå tvätt stylar jag helst med en voluminös blus i vitt och nätta ballerinaskor och en vit väska – en enkel vardagslook med Paris-vibbar.

Blå jeans, 799 kronor

Vit blus, 499 kronor

Vit väska, 499 kronor

4. Vårkappan

I vår exploderar säsongens mode med färgstarka kulörer såsom rosa, orange och gult – bland annat på vårens kappor! Styla med en neutral bas som en enkel vit t-shirt eller maxa med vårens stora trend och stilknep, colour-blocking, där två kontrasterande färger möts – som t.ex. orange och rosa.

Rosa kappa, 1 899 kronor

Vit t-shirt, 399 kronor

Orange stickat linne, 299 kronor

Tjänster hos MQ Marqet

Hos MQ Marqet kan du också få hjälp med en kostnadsfri Personal Shopper, skrädderi där du som kund kan få ditt plagg anpassat och lagat. I vissa butiker finns också möjlighet att hyra kläder samt köpa plagg second hand.

Besök MQ MARQET här