Annons

Annons

Miriam Bryant och systrarna Lejonhjärta i kampanj som hyllar skönhetUnder torsdagen släppte MaxFactor sin nya beautykampanj med bland annat artisten Miriam Bryant som ansikte utåt. Filmens fokus är naturlig skönhet och personliga drag.

I Max Factors nya kampanj #myfactor medverkar kända skandinaviska kvinnor för att lyfta naturlig skönhet, självförtroende och unika drag. Från Sverige ser vi artisten Miriam Bryant samt sociala medier-fenomen(ala) Victoria och Elizabeth Lejonhjärta.

I kampanjfilmen delar profilerna med sig av deras egen syn på utseende och skönhet och avslöjar vilken deras ”faktor” är. Genom att berätta om sina tankar om utseende vill de att fler ska bejaka och hylla sina unika karaktärsdrag.

– Jag har aldrig tänkt på mig själv utifrån på det sättet, men har insett att jag har en massa egenskaper att vara stolt över och som jag verkligen gillar med mitt utseende. Jag hoppas att Max Factors kampanj #myfactor inspirerar andra kvinnor att tänka positivt och våga fokusera på det vackra de besitter, både karaktärsdrag och fysiska egenskaper, säger Miriam Bryant.

Kampanjfilmen lanseras även i Norge och Danmark, syns andra bekanta ansikten såsom skådespelerskan Sarah-Sofie Boussnina, modellen och profilen Veneda Budny, båda från Danmark, tillsammans med norska sångaren Tomine Harket och författaren och bloggaren Linnéa Myhre.

Se den fina kampanjfilmen och alla bilder här.

6
Visa bildspel

/
...
Visa mer

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar