Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Varm mjölk med rom, vanilj och honung

18 dec, 2016 
AvRedaktionen
Varm mjölk med rom, vanilj och honung.
Varm mjölk med rom är en riktig vintervärmare. Smaksätt med honung och vanilj och servera med vaniljstången i glaset.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1 glas

Tid: 5 minuter

Du behöver:

1 liten bit delad vaniljstång

1 1/2 dl mjölk (3%)

4 cl mörk rom

1–2 msk honung

Gör så här:

Dela vaniljstången längs med, skrapa ur fröna med en liten sked. Spara stången. Häll mjölken i en kastrull och lägg i fröna. Hetta upp men låt det inte koka. Tillsätt rom och honung och låt det bli varmt. Servera med vaniljstången i glaset.

Läs också: Varm choklad är bättre än hostmedicin

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons