Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Tunnbrödsrulle med skinka och pepparrotspotatis

10 feb, 2018 
AvRedaktionen
Tunnbrödsrulle med skinka och pepparrotspotatis.
Tunnbrödsrullar och wraps är ett givet val när man äter utomhus. Här är en enkel fyllning med skinka och krämig potatissallad med smak av pepparrot.
Annons

4 personer

Tid: 25 minuter

Ingredienser:

400 g kokt, kall potatis (tärnad)

3 dl gräddfil

1 dl majonnäs

2 tsk riven pepparrot

1 tsk kapris

1 rödlök

örtsalt och peppar

4 stora skivor mjukt tunnbröd

8 skivor skinka

salladsblad

2 tomater

Gör så här:

Blanda potatis, gräddfil, majonnäs och pepparrot. Finhacka kapris och skalad rödlök, blanda i det och smaka av med örtsalt och svartpeppar.

Lägg ut tunnbröden. Börja med att fördela ­salladsblad på bröden. Lägg sedan på 2 skivor skinka på varje bröd.

Klicka ut rejält med potatissallad mitt på brödet och bred den uppåt. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på potatissalladen. Vik ihop till ett paket (vik upp nedre delen av brödet som en botten och förslut sedan med sidorna). Vira en vacker servett runt.

Tunnbrödsrulle med skinka och pepparrotspotatis.
Tunnbrödsrulle med skinka och pepparrotspotatis.

Av: Linnéa Seidel
Foto: Katja K

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons