ANNONSSAMARBETE MED READLY

3 lyxiga middagsrecept – och verktyget för oändlig matinspiration

Readly middag recept inspiration

Söker du ny matinspiration? Här delar vi med oss av tre middagsrecept vi gärna vill laga – och hur du kan hitta dem, tillsammans med tusentals andra recept, samlade direkt i mobilen och datorn.
15 november, 2022

Visst har vi våra egna favoriträtter – men som matintresserad hittar man gärna ny inspiration hos kockar och matkreatörer runt om i världen. Då är ju matmagasinen, som är fyllda av oändlig matinspiration och tusentals recept, rena guldgruvan.

Däremot kan det vara svårt att hålla koll på alla recept. Hittade du det på någon hemsida (och vilken var det då?), i en av de gamla kokböckerna hemma eller fick du det på sms av en vän? Något som löser både inspirationsdelen och håller alla recept på ett ställe är matmagasinen – men online.

Readly är en digital magasintjänst och är som gjord för alla hemmakockar där ute. Bara ett klick bort på din mobil, surfplatta och dator finns appen med obegränsad tillgång till över 6500 tidningar från hela världen – där matmagasinen, med sina inspirerande recept, utgör en stor del av utbudet.

Ett abonnemang hos Readly ger dig alltså obegränsad tillgång till nya och gamla nummer av både svenska och internationella matmagasin online – med andra ord obegränsad tillgång till inspiration i köket, på ett och samma ställe. Nu kan du prova 6 veckor helt gratis hos Readly.

Klicka här för att påbörja din provperiod!

3 middagsrecept att inspireras av

Vad blir det för middag i helgen? För att visa upp en del av vad Readly erbjuder har vi valt ut tre olika recept ur tre magasin, som vi mer än gärna tar inspiration av inför helgens middagsbjudningar.

1. Hummerravioli med smörad hummersås och libbsticka

En fylld ravioli på hemgjord pastadeg, där smaker av Italien blandas med smaker från havet – och som möts i en len och smörig sås. Receptet hittar du i tidningen Gourmet i ett reportage om restaurang Spesso i Stockholm, där denna hummerrätt är en signaturrätt.

Klicka här för att signa upp dig hos Readly och hitta receptet!

2. Italienska köttbullar och couscoussallad med fikon och feta

Prova dina köttbullar i en ny smakrik tappning. De italienska köttbullarna smaksätts med parmesan och färsk timjan och lyfts av den fräscha och spännande salladen med sötma från fikon, sälta från fetaost och crunch från valnötter. Receptet hittar du i ELLE mat och vins senaste nummer.

Klicka här för att signa upp dig hos Readly och hitta receptet!

3. Spätta med sandefjordsås och duchessepotatis

Fisk är inte bara gott utan känns lyxigt att bjuda gästerna på hemma. Spättan serveras med en len och smakrik sandefjordsås och vacker duchessepotatis – en rätt som kommer imponera stort på alla middagsgäster, oavsett ålder. Du hittar receptet i Matmagasinet på Readly.se eller i appen.

Klicka här för att signa upp dig hos Readly och hitta receptet!

Fler recept och mer inspiration

Har du svårt att komma på vad du ska laga varje kväll efter jobbet eller vad du ska bjuda på för att imponera på middagsgästerna? Abonnemang hos Readly kan lösa dina problem. Där kan du ta del av tusentals recept från olika tidningar från hela världen, allt från hummerravioli och himmelska desserter, till drinktilltugg och snacks.

Dagar med oinspirerande matlagning är som bortblåst. Du hittar recepten ovan ett knapptryck bort hos Readly. Och glöm inte att du nu får 6 veckor helt gratis hos Readly, med obegränsad tillgång till tusentals magasin och dagstidningar – och inte minst tusentals recept!

Påbörja din period av gratis magasinläsning här!