Steak sandwich med blue cheese-dressing

Steak sandwich med blue cheese-dressing.

Matig minimacka med ryggbiff och blue cheese-dressing som garanterat gör succé på mingelpartyt! Servera med en paprika- och lökblandning.
15 maj, 2017

6 personer

Tid: ca 30 min

Du behöver:

6 små portionsbröd

1–2 skivor ryggbiff (gärna hängmörad)

smör

1 grön paprika

1 röd paprika

1 rödlök

Blue cheese-dressing:

150 g blue cheese

1 burk crème fraiche

salt och

nymalen

svartpeppar

Gör så här:

Låt köttet få rumstemperatur. Hetta upp smör i en panna och låt det tystna. Lägg i biffen och låt den steka ca 3 minuter på var sida. Salta och peppra väl. Dra pann­an åt sidan. Strimla paprika och lök och bryn det lätt. Salta och peppra.

Mixa osten tillsammans med crème fraichen och smaksätt med salt och peppar. Dela bröden och bred smör på båda sidor. Skär kött­et i tunna skivor. Lägg det på brödet och lägg paprika- och lökblandningen ovanpå. Ringla över dressingen och servera.

Steak sandwich med blue cheese-dressing.

Steak sandwich med blue cheese-dressing.

Av: Anna Went

Foto: Lisa Björner

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: