Är du en av många som drömmer dig till varmare breddgrader så är denna italienska meny som gjord för dig! För att få ut så mycket smak som möjligt rostas rotselleri och äpplen i ugnen för en smakrikare soppa. Huvudrätten är den krämiga och enkla pasta al limone e burro, en perfekt kombo av krämigt och syrligt. Sist men inte minst, avsluta med en saftig ricottakaka med apelsin. Men det bästa av allt, alla rätter toppas med gyllenbrunt, lent brynt smör!
Grundrecept på brynt smör
Brynt smör passar såväl till förrätter och varmrätter som till efterrätter och är ett enkelt sätt att höja smakerna! Och det bästa av allt: Det är inte alls svårt eller krångligt att lyckas med att bryna smör.
TILL RECEPTET>>
Rostad rotsellerisoppa med brynt smör och hasselnötter
Ugnsbaka grönsakerna, det ger godast soppa. Och toppa med något gott, gärna en blandning av krisp, syra, något nötigt och något fett.
Till recept>>
Pasta al limone e burro
Krämig, nötig och citrusfrisk pasta med få ingredienser – men ändå en riktig favoriträtt!
Till recept>>
Italiensk ricottakaka med brynt smör
Supertrevlig avslutning på en middag bestående av plockmat och pasta.
Till recept>>
LÄS MER:
Trerättersmeny med fördrink - under 1 timme!