Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Paprikaspett med färskost och bacon

05 jun, 2017 
AvRedaktionen
Paprikaspett med färskost och bacon.
Mjuka och söta paprikor med bacon och en krämig och salt fetaoströra – mums! Lägg upp på fat och strö över gräslökshack.
Annons

20 stycken

Tid: 15 minuter

Ingredienser:

10 snackspaprikor i olika färger

200 g fetaost

100 g färskost

1 msk olivolja

3/4 dl gräslök (finhackad)

salt och peppar

20 baconskivor

20 träspett

Gör så här:

Sätt ugnen på grillfunktion. Dela paprikorna och kärna ur. Blanda feta, färskost och olja till slät kräm. Tillsätt 1/2 dl gräslök och smaka av med salt och peppar. Fördela krämen i paprikorna och vira en baconskiva runt varje paprika. Stick igenom ett träspett och grilla i ugn ca 10 minuter tills de fått färg. Lägg upp på fat och strö över resterande gräslökshack.

Paprikaspett med färskost och bacon.
Paprikaspett med färskost och bacon.

Av: Victoria Nordström
Foto: Lennart Weibull

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons