Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Räk- och fetaostlinguine med spenat

12 mar, 2014 
AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
0052_EMV1101.pdf

Räk- och fetaostlinguine med spenat

Tid: 20 minuter

linguine

2 msk olivolja

2 vitlöksklyftor (hackade)

2 schalottenlök (tunnskivad)

1/2 tsk chiliflakes

30 stora räkor (skalade)

1 dl vitt vin

100 g fetaost (grovt smulad)

100 g babyspenat

salt och svartpeppar

Koka linguine enligt anvisningarna på förpackningen. Hetta upp en panna med olja och fräs vitlök, lök och chili. Lägg i räkor och stek med i någon minut. Slå på vin, låt koka upp, smaka av. Blanda ihop såsen med feta, spenat, salt, peppar och pasta. Servera direkt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons