Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Poblano-potatissallad av Jonas Cramby

16 jun, 2014 
AvRedaktionen
Poblano-potatissallad av Jonas Cramby.
En riktigt god potatissallad till sommarens alla grillfester. Känns extra lyxig med den goda dressingen. Potatissalladen är god till bland annat ribs.
Annons

4 personer

Du behöver:

1 kg färskpotatis

2–3 msk majsolja

1 hel vitlök

1 stor spetspaprika och 1 färsk chili

2 msk majonnäs

4 salladslökar

3 msk hackad bladpersilja

3 msk hackad koriander

Gör så här:

  1. Ugnsrosta potatisen i olja på 200 grader tills de är knapriga.
  2. Lägg på den hela vitlöken och chilin eller paprikan på grillen tills de nästan är svarta.
  3. Ta bort skinnet och mixa tillsammans med majonnäsen.
  4. Salta och blanda med potatisen.
  5. Strö över bladpersilja och koriander.

Relaterat recept: Memphis dry ribs

jonas cramby ribs revben
Memphis dry ribs
Poblanopotatissallad av Jonas Cramby.
Poblanopotatissallad av Jonas Cramby.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons