Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Lyxig helgmeny med päron, viltfärs och svamp

21 okt, 2019 
Recept på getostsnittar, viltfärsbiffar och chokladdoppade fikon
Getostsnittar med päron, färsbiffar med krämig svampsås och chokladdoppade fikon. Unna dig en riktigt god trerättersmiddag utöver det vanliga!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förrätt:

Lyxiga getostsnittar med päron och pinjenötter

Snittar kan aldrig gå fel! Dessa krämiga getostsnittar med päron och pinjenötter är underbara både i sin konsistens och smak. Toppa med honung för bäst resultat.

Getostsnittar med päron och pinjenötter.

Till receptet >>

Huvudrätt:

Färsbiffar med krämig svampsås och potatis

En riktigt tidlös matklassiker! Färsbiffar med svampsås och potatis är en uppskattad favorit för hela familjen. Variera färs efter tycke och säsong – rätten är förstås lika god vegetarisk.

Annons
Färsbiffar med krämig svampsås.

Till receptet >>

Efterrätt:

Chokladdoppade fikon med vispad grädde

Sötsyrlig efterrättsperfektion. Chokladdoppade fikon är både lätta att göra och magiskt goda. Servera godbitarna med lättvispad grädde eller vaniljglass. Mums!

Chokladdoppade fikon.

Till receptet >>

LÄS MER: Helgmeny med snittar, oxfilé och chokladkaka

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons