Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja

Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja.

Ett utsökt salt och smakrikt plock med kronärtskocka och grillad flankstek eller rostbiff som du fixar snabbt. Avsluta med att ringla över persiljeolja.
15 maj, 2018

6–8 personer

Du behöver:

1 dl plockad slätbladig persilja

1/2 vitlöksklyfta

4 msk olivolja

salt

nymalen svartpeppar

8 skivor flankstek eller rostbiff

1 burk inlagda kronärtskockor (ca 400 g)

50 g parmesan

Gör så här:

Mixa persilja, vitlök och olivolja med stavmixer, smaka av med salt och peppar. Häll av lagen på kronärtskockorna. Rulla ihop köttskivorna och lägg ovanpå skockorna, toppa med parmesan, stick igenom en tandpetare. Ringla över persiljeolja.

Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja.

Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja.

Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: