Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Estrellas sommarnyheter 2021 – chips med smak av halloumi och sriracha

26 jan, 2021 
AvStina Dahlgren
estrellas chips med smak av halloumi och srirachamayo
Längtar du efter sommaren? Då har vi ett litet ljus i mörkret. Här är Estrellas soliga sommarsmaker 2021!
Annons
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacksBrand logo
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

Är det något Estrella är bra på så är det att komma på nya smaker. Förra året såg vi chips med smak av semla, brännheta chips så starka att de hade 18-årsgräns och juliga smaker som salt karamell och krämig ost.

Nyligen presenterade Estrella några av sina nya smaker inför 2021. Vi fick då se veganska linschips med smak av ost & rödlök, räfflade chips med smak av vitlök, gräslök och chili, och spröda stjärnor med den klassiska smaken sourcream & onion.

Estrellas nya sommarsmaker på chips

Men Estrella nöjer sig inte där. De har nämligen redan börjat planera inför sommaren, och Instagramsidan Testgranaten kan nu avslöja två varma, soliga och somriga smaker – halloumi samt srirachamayo.

”Lite nytt under chipshimlen, nämligen två somriga smaker från Estrella. Den ena med smak av halloumi, vilket känns otroligt konstigt (undrar om det gnisslar mellan tänderna när man äter dem?) och den andra med smak av srirachamayo, vilket i min värld låter som en perfekt kombo!” skriver Testgranaten.

Annons

Så tycker följarna om chipsen med smak av halloumi och srirachamayo

Och det där med nya, spännande smaker på chips är verkligen något som engagerar. Under inlägget diskuterar följarna de två kommande nyheterna från Estrella:

”Estrella hoppar på den eviga sriracha-trenden. Ska faktiskt bli genuint spännande med sriracha mayo-smak. Hoppas den är bra!”

”Oooj vad speciella!! Sjuukt intresserad av att testa halloumi, fan vad kul idé.”

”Srirachamayo låter väldigt gott! Håller med om att halloumi lät skumt.”, lyder några av kommentarerna.

När de nya smakerna lanseras är ännu oklart, men vi gissar på att vi får vänta till sommaren är något närmre.

Foto: Instagram, Estrella, TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons