Crostini med rökt lax och saffran

Crostini med rökt lax och saffran.

Rökt lax och saffran är en god kombination. Här på krispig crostini med hackat ägg. Vill du ha toppkvalitet på saffran? Köp den hel och mal själv före tillagning!
24 september, 2015

15–20 stycken

Tid: 20 minuter

Ingredienser:

15-20 crostinis

1 ägg (ekologiskt, kokt)

150 g rökt lax

1/2 dl majonnäs (hemgjord eller köpt)

1/4 g saffran av god kvalitet

1 tsk dijonsenap

färsk timjan

Gör så här:

  1. Finhacka kokt ägg och lax.
  2. Lägg hacket i en bunke och blanda ner övriga ingredienser.
  3. Skeda upp på crostini.
  4. Garnera med färska timjankvistar.
Crostini med rökt lax och saffran.

Crostini med rökt lax och saffran.

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: