Margaux Dietz om tuffa tiden med maken Jacob: ”Kämpigt”

Margaux Dietz om tuffa tiden med maken Jacob:
I en ny vlogg på Youtube berättar Margaux Dietz att det just nu är extra tungt där hemma.
Annons

Tidigare i år gifte sig ELLE-profilen och influencern Margaux Dietz med sin Jacob Liebermann. Bröllopet, som hade djungeltema, ägde rum på Hesselby Slott utanför Stockholm och pågick under en hel helg.

Annons

Där fick gästerna dansa loss i pyjamas och bevittna när brudparet vigdes av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor:

– Det känns helt sjukt. Jag känner mig så lycklig. Jag svävar på moln. Man har liksom inte riktigt fattat att man faktiskt är gift. Det är så mysigt, sa Margaux till ELLE efter bröllopet.

Förhållandet har dock gått upp och ner, något som bloggerskan vid flera tillfällen talat öppet om. I en ny vlogg på Youtube berättar hon nu att makarna åter upplever svårigheter i relationen:

Annons

Ni har säkert sett att det just nu är lite kämpigt mellan mig och Jacob. Jag är bara människa som alla ni andra, och livet är inte perfekt hela tiden.

”Livet är som det är”

Den senaste tiden har hon inte velat visa upp känslorna på sociala medier och ber nu fansen att visa förståelse:

Annons

Jag har inte orkat visa upp hur det är hemma, och det är ju för att det har varit väldigt jobbigt. Därför har jag också umgåtts mer med kompisar, för att det är dem jag får jättemycket stöd av. Självklart pratar jag och Jacob om allting, att vi försöker lösa det här, och har försökt lösa det i flera veckor och månader, förklarar hon i videon och fortsätter: 

Jag hoppas verkligen att ni respekterar det här, att jag kan få lite privatliv. Och så får vi bara hoppas att allting löser sig på bästa möjliga sätt. Jag och Jacob är bästa vänner och vi älskar varandra över allt annat. Men vi är bara mänskliga och allting går upp och ner. Livet är som det är. 

Se Margaux Dietz vlogg Status mellan mig och Jacob:

Annons

Läs mer: 

Foto: Malin Hoelstad//TT

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar