Annons

Annons

Månadens horoskop: Mars 2017Månadens horoskop för mars är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Alla produkter är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Av Felicia Stålkrantz Baurén Illustration Garance Wilkens  

VATTUMANNEN 20/1–18/2
Mars blir en händelserik månad precis som förra. Du har mycket aktiviteter på gång i ditt liv och det märks på kvällarna då du är helt slut. Det bästa vore om du tog en timeout från allt en helg och ägnade dig åt att göra ingenting. Tyvärr är du troligtvis för rastlös för att inse vad en sådan helg skulle göra både för ditt humör och för din fysik. Du bör vara mycket noga med mat och sömn den här perioden.

Annons

Vattumannen smycke

Smycke Vattumannen, Thomas Sabo

Månadens stjärntecken: FISKARNA 19/2–20/3
Det blir en rolig och kreativ månad där du får möjlighet 
att utvecklas på många olika områden. Det finns en energi och en vilja som är starkare än någonsin i ditt horoskop. Drivkraften kommer från Mars och matchas upp med kreativitet både från månen och Neptunus. När det gäller kärleken är livet komplicerat. Å ena sidan vill du ha ut mer av din relation än du får i dag, å andra sidan är du rädd för vad ett ultimatum skulle kunna ställa till med. Kanske kan du 
hitta en medelväg mellan ett ultimatum och att nöja sig.
Månadens råd: Våga följa dina drömmar

Fiskarna smycke

Smycke Fiskarna, Thomas Sabo

VÄDUREN 21/3–19/4
Det blir en turbulent månad fylld av konflikter och otrygghet. Samtidigt växer du som person under den här tiden. Du blir säkrare på vad du vill och du vägrar ta skit från andra. Du är en krigare, men det behövs ett krig för att den här styrkan ska vakna till liv hos dig. Det flesta förändringar den här månaden 
sker på ditt arbete. En del nyheter trivs du bra med, medan andra känns jobbiga.

Väduren smycke

Smycke Väduren, Thomas Sabo

OXEN 20/4–20/5
Mars handlar mycket om ljuset för din del. De ljusare dagarna gör dig mer positivt inställd till allt. Är du singel så söker du omedvetet efter kärleken. Venus står i ett positivt förhållande till ditt tecken och gör dig mer mottaglig för kärlek, vänskap och intima förhållanden. Se upp med en flirt på jobbet, det finns en risk att den växer sig så stark att du inte kan kontrollera den, och då kan det bli komplicerat.

Oxen smycke

Smycke Oxen, Thomas Sabo

TVILLINGARNA 21/5–20/6
Under mars återvänder livet sakta men säkert till dig. Det som var en positiv trend i slutet av förra perioden fortsätter på samma sätt i stort sett hela den här månaden. Du bör vara försiktig med utgifter, särskilt från mitten av mars och framåt. Det finns en risk att en större oförutsedd räkning dyker upp. När det gäller relationer är det rätt tid 
att reda ut gamla konflikter.

Tvillingarna smycke

Smycke Tvillingarna, Thomas Sabo

KRÄFTAN 21/6–22/7
Under den första vårmånaden spritter det i kroppen på dig. Du är som en kalv på grönbete och du säger och gör saker helt spontant som du efterhand kan ångra lite. Det finns en livsglädje i ditt horoskop som hjälper dig igenom alla hinder du stöter på den här månaden. Om du har ett förhållande bör du fundera över nästa steg i er relation. Du vill inte stagnera i något som är bekvämt, men passionslöst.

Kräftan smycke

Smycke Kräftan, Thomas Sabo

LEJONET 23/7–22/8
Du har svårt att hålla ekonomin i trim just nu. Det finns så mycket du vill ha och du har varken kraft eller vilja att säga nej till dina begär. Här måste du hitta en lösning, och kanske är det att klippa alla kreditkort och undvika butiker ett tag. I övrigt blir det en bra månad där personliga relationer, och då främst vänskap, står i fokus. Du hittar många nya intressanta vänner den här perioden.

Lejonet smycke

Smycke Lejonet

JUNGFRUN 23/8–22/9
Mars går mycket långsammare än februari och det beror inte bara på att månaden är längre. Det är mycket att göra på jobbet och interna konflikter sliter på dig. Du försöker hålla humöret uppe men andra personers negativa inställning gör det svårt att vara glad och positiv. Kanske är det läge att se sig om efter ett nytt jobb eller se om du kan byta grupp inom din arbetsplats. Du måste tänka på dig själv.

Jungfrun smycke

Smycke Jungfrun, Thomas Sabo

VÅGEN 23/9–22/10
Det blir en intressant inledning på mars. En chef kommer med ett förslag för dig att överväga. Din spontana reaktion är negativ, men förslaget känns sedan alltmer intressant. För dig handlar jobbet till viss del om att ha en kreativ frihet och att kunna utveckla idéer, något som den här chansen ger dig större möjlighet till. Det negativa är att du måste lämna mycket som du håller kärt bakom dig.

Vågen smycke

Smycke Vågen, Thomas Sabo

SKORPIONEN 23/10–21/11
Mars blir lite av ett uppvaknande efter februaris rus. Du inser att vardagen är ganska problematisk och att du måste offra en hel del av dina egna intressen för att få din relation att fungera. Frågan är om du är villig att ge upp så mycket för något 
som du inte vet hur långvarigt det kommer att bli. 
I vanliga fall är du inte rädd för att chansa, men 
nu är du mer betänksam än vanligt.

Skorpionen smycke

Skorpionen smycke, Thomas Sabo

SKYTTEN 22/11–21/12
Under mars flyter du med och hoppas på det bästa. Det du lärde dig från förra perioden är att det inte spelar någon roll hur mycket du kämpar emot, 
när ödet vill något så sker det ändå. Du är mer pragmatisk och det förenklar din vardag betydligt. På jobbet är det mycket att göra, men du ser ändå till att ha tid över för att vårda dina relationer, både med familj, vänner och kolleger.

Skytten smycke

Smycke Skytten, Thomas Sabo

STENBOCKEN 22/12–19/1
Det finns en risk, eller chans beroende på hur du 
ser det, att du bli vansinnigt förälskad den här månaden. Det är en känsla som både sliter sönder och bygger upp. Utåt sett syns inget på dig, men inom dig är det kaos. Det kan vara första gången du känner så här starkt, och det gör dig både glad och rädd. Våga ge dig hän, du förtjänar den här lyckan oavsett om det är komplicerat eller enkelt.

Stenbocken smycke

Smycke Stenbocken, Thomas Sabo

MISSA INTE DAGENS HOROSKOP – NYTT ASTRO VARJE DAG PÅ ELLE.SE >

(35)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar