Annons

Annons

Månadens astro: DECEMBERELLE astrolog Felicia har spått december månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadsastro. Och läs om månadens tecken: Skytten.

Skytten – glad men obytlig

Skytten är ett eldtecken som styrs av den intellektuella och passionerade Jupiter (Zeus) Det här är ett tecken som är övertygat om att gräset är grönare på andra sidan. Det gör att hon alltid söker det okända och snabbt tröttnar på det invanda. Vill du fånga en Skytt måste du vara mångfacetterad och ständigt väcka hans/hennes nyfikenhet.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

Månadens råd: Slarva inte med sömnen.

av FELICIA STÅLKRANTZ-BAURÉN foto IMAXTREE

Väduren 21/3–20/4

December blir en stressig månad med stor risk för både förkylningar och andra åkommor. Du ska vara extra noga med din hälsa och vad du äter. Under julen väntar en lite lugnare period. Då får du chansen att varva ner och mysa med familjen, Nyår blir precis så roligt och så händelserikt som du vill att det ska vara. Som singel kan det mycket väl hända att du träffar en speciell person just den här magiska kvällen. Har du redan ett förhållande kan julhelgen stärka eller splittra er relation. Mycket beror på hur starkt det är i grunden.

Oxen 21/4–21/5

December virvlar förbi och innan du vet ordet av är det både jul och nyår. Arbetsmässigt blir det här en stressig, rolig och utmanande period. Det finns risk att du sliter ut dig så försök att ta det lite lugnt mellan varven. Boka inte in för många aktiviteter när du väl är ledig. Julen blir lagom. Du träffar släkt och vänner. Den största risken för dig som Oxe är att du lägger på några kilon för mycket under julen. Du älskar maten och har svårt att sätta stopp. Nyår blir glamoröst, glittrande och roligt. Precis som du vill att en nyårsafton ska vara.

Tvillingarna 22/5–21/6

December fortsätter i högt tempo ända fram till julveckan då allt plötsligt avstannar. Under den här perioden har du ovanligt mycket energi från Mars och det gör att du orkar med både julhandlandet, jobbet och glöggpartyn. En glittrande månad där du har fullt upp. En liten varning för Uranus som kan orsaka nedstämdhet. Om du plötsligt känner dig deppig utan att veta varför är det Uranus som är i farten. Vänner och familj peppar upp ditt humör igen. Under både jul och nyår är du väldigt hemmakär och undviker alla inbjudningar.

Kräftan 22/6–22/7

Till skillnad mot hösten i övrigt är december rätt harmonisk. Du mår bra, även om du har fullt upp både privat och på arbetet. Försök att lägga ambitionerna för julen och nyår lagom högt. Ibland vill du för mycket och då blir du för trött för att orka njuta av allt som du åstadkommit. Julen firar du med dem som står dig närmast. Nyår verkar gå mer i vännernas tecken. En rolig dag/kväll med många upptåg och en skratt. Du avslutar året med dunder och brak.

Lejonet 23/7–23/8

Du känner dig lite vilsen på arbetet och det märks inte minst under december. Du behöver en vän som du kan lita på och som kan ge dig goda råd. På jobbet är tempot högt och det är sällan du stannar upp och funderar över varför du är så missnöjd. Under julen försöker du samla släkt och vänner så att det inte blir ett farande fram och tillbaka. Under nyår vill du ha mer glitter och fest än under julen. Tyvärr kommer det inte att bli som du vill. En oväntad händelse gör att du får ändra planerna för nyårsafton.

Jungfrun 24/8–23/9

Du är på bra humör nästan hela december. Merkurius ligger i en positiv position och det ger dig både energi och ett gott humör. Det viktiga den här månaden är att prioritera. Det händer så mycket omkring dig att du omöjligt kan vara med på allt. Försök att fundera över vad det är som är viktigast. Under julen finns en liten varning för osämja inom familjen. Försök att kompromissa. Nyår blir en härlig avslutning på en lång månad. Du glittrar som en stjärna och du får massor av uppmärksamhet både från vänner och nya bekanta.

Vågen 24/9–23/10

Under december kan det dyka upp både stora och små problem. Det gäller att du är vaken på detaljer så att du inte gör onödiga misstag. Dina chefer har ögonen på dig i samband med en omorganisation. Under julen varvar du ner och umgås med familjen. Det blir hemtrevligt och avslappnat. För dig är närheten till familjen viktigare än både julmat och klappar. Under nyår passar du på att umgås med dina närmaste vänner eller din partner. Det blir en varm och romantisk kväll där allt är möjligt.

Skorpionen 24/10–22/11

Det ekonomiska läget i november gäller även i december. Håll i plånboken. Du kan ordna en billig jul om du bara tänker till. Annars är december en trevlig månad. På arbetet är tempot lagom. Julfester och glöggpartyn löser av varandra. Tänk på att inte köpa för mycket kläder. Under själva julen tar du det lugnt. Du satsar på att umgås med din närmaste familj. Nyår ser du fram emot med blandade känslor. Något från det förflutna spökar i ditt liv den här nyårsaftonen.

Skytten 23/11–21/12

Du går en händelserik månad till mötes. December handlar till stor del om hårt arbete, men också om glitter och fest. Det gäller att du inte slarvar med sömnen. Ibland kan det vara svårt att få alla aktiviteter att gå ihop, men då gäller det att börja prioritera. Under julen väntar goda nyheter från en släkting. Det blir några fridfulla dagar där du njuter av att ha dina nära och kära omkring dig. På nyår försöker du samla ett par nära vänner på en god middag i stället för att ställa till med en jättefest.

Stenbocken 22/12–20/1

Det sker något som förändrar din vardag den här månaden. Det ser ut att ha med ditt privatliv och din familj att göra. Till en början kan det vara jobbigt, men du kommer att inse att det är det bästa som kunde ske. Under julen tar du ställning till flera frågor som rör ditt liv. Det blir en lugn tid full av eftertanke men också en hel del mys. Nyår blir inte så glittrigt som du skulle önska. Familjesituationen gör att det passar bättre med en lugn nyårsafton. Trots ändringar blir det en lyckad kväll.

Vattumannen 21/1–19/2

Du lever upp under december trots allt jäkt och stress. Du vill hinna med alla aktiviteter, både på jobbet och hemma. Räkna med lite sömn och långa dagar. Trots det höga tempot har du roligt och du får dessutom extra energi från solen som gör att du orkar med. Under julen passar du på att träffa alla släktingar som du inte har hunnit med. På nyår är det vännerna, fest, god mat och trevligt sällskap som gäller. För dig är nästan nyårsafton viktigare än julafton. Du älskar den glittriga, extravaganta stämningen på nyår.

Fiskarna 20/2–20/3

Det blir en rätt omtumlande månad. Särskilt om du är född i mitten av tecknet. Många förändringar omkring dig påverkar din vardag både direkt och indirekt. Under julen får du en chans att varva ner och fundera på framtiden. Du umgås med familjen och de stöttar dig i alla beslut. Är du singel kan nyårsafton vara din kväll. Det finns goda förutsättningar att träffa den rätta, eller i alla fall inleda en passionerad affär. Tillåt dig att sväva ut den här magiska natten.

DITT DAGLIGA ASTRO HITTAR DU PÅ ASTRO.ELLE.SE.

(1)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar