ANNONSSAMARBETE MED HUAWEI

Smartness och mode i ett – här är klockan vi vill ha

En klocka så snygg att du inte kommer vilja ta av den ens när du sover. Den nya smarta klockan från Huawei, Watch GT 3 Pro, har både designen och funktionerna som du inte vill vara utan. Med klassisk klocklook passar den dig som vill ha koll på hälsa, träning och sömn – utan att kompromissa med din stil.
03 augusti, 2022

I vår uppkopplade värld checkar vi av sociala medier på språng, tränar med hjälp av våra smarttelefoner och byter skal på våra mobiler så att de ska matcha vårt humör och vår stil.

Vi är många som gärna vill vara up to date med både modetrender och nyheter, ha koll på den senaste tekniken och effektivisera vår tid med hjälp av smarta klockor och appar som kan mäta sömn, träning och hålla koll på vår menscykel.

Men tiden där en smart klocka bara var en funktion på vår arm är förbi. Nu ska klockan inte bara ha en mängd smarta funktioner, den ska vara snygg också. På så sätt kan den bli ett självklart modeuttryck på din arm. Därför får smartklockan gärna se ut som en klassisk klocka som vi kan matcha med vår stil.

Nu kommer nästa version av den hyllade GT-klockserien från Huawei med de två nya modellerna: Watch GT 3 Pro Titanium Edition och Watch GT 3 Pro Ceramic Edition.

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition (46 mm).

På ELLE har vi testat den nya Watch GT 3 Pro Ceramic som är tillverkad av ett keramiskt hållbart material som är både stilsäkert och tål lite tuffare tag. En avancerad tillverkningsprocess som tar hela 17 dagar!

Huawei

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition (43 mm).

Huaweis nya Watch GT 3 Pro är inte bara en tålig smart klocka som hjälper dig att mäta det mesta som går när det kommer till träning och hälsa, utan också en tidlös och snygg modeaccessoar som verkligen syns.

Förstärk din egen modestil

Huawei

Med en exklusiv klockdesign med klassiskt utseende kan du matcha dina olika outfits.

På Watch GT 3 Pro kan du lätt skifta mellan olika utseenden på den digitala urtavlan för att matcha med din stil. Det gör du enkelt bland inställningar. I inställningar kan du också välja att ställa in AOD (always on display) för att få ett konstant klassiskt klockutseende i stället för den svarta urtavlan som annars blir när du är inaktiv.

Det vita keramiska armbandet på Watch GT Pro Ceramic är inte bara snyggt utan tillåter också huden att andas tack vare materialet. Klockan sitter väldigt bekvämt på handleden och trots att man vid första anblick skulle kunna tro att klockan skulle kännas tung, sitter den bekvämt på plats även under ett träningspass på land och i vatten.

Huawei

Du kan enkelt ställa in personliga urtavlor som du sedan anpassar för olika tillfällen.

Klockan som är i skimrande vit nanokeramik har en urtavla i tåligt safirglas och runt urtavlan sitter en krona av rostfritt stål som ger klockan en elegant look.

5 anledningar att välja en Huawei WATCH GT 3 Pro


1. Den är estetiskt snygg och har en klassisk klocklook.

Klockan kommer i två modeller och i två olika storlekar med fem unika armband. Watch GT 3 Pro Ceramic 43 mm finns i två varianter – med vitt läderarmband och en där armbandet är keramiskt. Klockan med 46 mm urtavla är i titan och kommer i tre varianter med titanarmband, läderarmband i grått eller svart fluoroelastomer.

2. Batteritiden är fantastisk!

Du laddar klockan och sen håller batteriet i upp till 14 dagar. 14 dagars batteritid vid normal användning (eller åtta vid hög användning) för 46 mm versionen och upp 7 dagars batteritid (eller fyra dagar vid hög användning) för 43 mm versionen.

3. Avancerad hälsomätning 24/7

Klockan mäter allt från hudtemperatur, syreupptagning (SpO2), puls och andning för att tillsammans kunna ge en så tydlig överblick över din hälsa som möjligt. Efter certifiering under hösten kommer klockan också ha en funktion som gör det möjligt att mäta EKG (hjärtats aktivitet) i vila.

4. Den har över 100 träningslägen.

Träning

Klockan mäter, peppar och hjälper till med planering för såväl träning som återhämtning.

Den smarta klockan hjälper dig att skapa en personlig plan för din träning. Du kan dessutom synka din klocka med andra kompatibla enheter, inklusive 60 träningsappar från tredje part.

Träningslägena är allt från löpning och golf till längdskidåkning och fri träning. Oavsett vad som är din favoritaktivitet kan Huawei Watch GT 3 Pro alltid ge tips. Dessutom peppar klockan dig under träningspasset och vem vill inte ha en egen PT när man springer!

Huawei

Klockans avancerade mätteknik garanterar detaljerad mätning i realtid.

5. Klockan fungerar med både Android och iOS.

Ladda ner appen Huawei Health och du får en fullständig överblick över alla hälsomätningar vilket gör att du kan se och följa dina resultat och förändringar. Om du har en Android-telefon kan du i Health-appen också hålla koll på din menscykel.

Läs mer om Huawei Watch GT 3 Pro här