Så träffades Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en stormig kärlekssaga, men alltid hittat tillbaka till varandra till slut. Såhär gick det till när paret träffades för första gången.
27 februari, 2020

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en av- och på relation i flera år och har vid flera tillfället gjort slut, men alltid lyckats hitta tillbaka till varandra igen. Förra sommaren gjorde paret slut men återförenades senare under året. Under julledigheten 2019 bekräftade Bianca att hon inte firade jul med sin familj, utan med Phillipe Cohen.

– Jag firar jul med Phillipe och hans familj i år, vilket känns väldigt mysigt och det är så god mat här och jag kommer verkligen bra överens med hans familj så det känns jättehärligt att vi är här i år, har Bianca sagt tidigare i en Youtube-video.

På nyårsafton firade Ingrosso sin 25-årsdag med en storslagen fest, och på plats fanns även Cohen som höll ett känslosamt tal. Under talet verkar Phillipe Cohen blicka tillbaka till ett särskilt ögonblick och säger:

– Det var filmiskt på något sätt. Det låter väldigt cheesy men det var typ som i den filmen när allting stannar upp och det är ingen musik längre. Och det är bara en monolog med någon kille som står och pratar och bara tänker ”there she was, my future wife”.

Så träffades Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca och Phillipe lärde känna varandra när de var tonåringar, närmare bestämt när de båda var 15 år. I ett avsnitt av Wahlgrens värld har influencern avslöjat hur det gick till vid första mötet i Spanien.

– Jag och Phillipe träffades i Marbella, när han hånglade med alla mina kompisar. Det var i alla fall tre eller fyra av dem. Vi träffades på en beach club, jag visste vem han var och han visste vem jag var eftersom vi hade gemensamma kompisar. Vi festade och jag raggade på honom, men då började han hångla med två av mina bästa tjejkompisar, berättade Bianca då.

I avsnittet fortsatte hon att dela med sig av hur kvällen med sin blivande pojkvän gick till, bland annat att hon, en kompis och Phillipe och hans bror till slut hamnade på samma efterfest.

– Vi låg alla i en säng och snackade och sen fick jag ligga bredvid när han hånglade med min kompis, sade hon.

Fått en förklaring

Efter den misslyckade festkvällen gick det ett par år tills paret träffades igen. Då möttes de under en utekväll i Stockholm och Bianca bestämde sig för att ge Cohen en andra chans.

– Det blev ingenting i Marbella, men sen träffades vi igen på krogen på Café Opera. Då gick vi hem ihop och låg, berättade hon i programmet.

I efterhand har Bianca fått en förklaring till pojkvännens agerande och det är inga hard feelings idag.

– Man hånglade ju runt när man var 15 år. Jag själv hånglade med fem personer på den där festen. För mina kompisar var det också bara ett litet hångel, de har pojkvänner i dag. I slutändan fick jag veta att Phillipe hade varit intresserad av mig redan då, men inte vågade gå fram för att han tyckte att jag hade för stark pondus och var rädd att få en diss.

Foto: TT

LÄS MER:

Bianca Ingrosso avslöjar – hen är mitt frikort

Följarna kritiska till Bianca Ingrossos senaste samarbete

Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe har börjat vlogga – se videon