Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Nya trenden: Upplev en exklusiv weekend hemma

07 apr, 2020 
AvMalin Ny
Nu kan du fixa en lyxig weekend hemma.
Trött på att hänga hemma? Nu kan du åka på världens första take away-weekend – och skapa guldkant i tillvaron i ditt eget hem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sverige, och de flesta länder över hela världen, har infört en hel del restriktioner för att stoppa spridningen av coronaviruset. Bland annat har Sverige infört inreseförbud och UD avråder från alla icke-nödvändiga resor till alla länder fram till den 15 juni. Folkhälsomyndigheten har också uppmanat svenskar att även begränsa sina resor inne i landet.

Världens första take away-weekend

Att åka på en lyxig weekend känns helt enkelt extremt avlägset just nu, men som tur är kan du faktiskt skapa lite guldkant i tillvaron – och det helt själv! Hotellkedjan Countryside Hotels har nämligen tagit fram något som kallas ”världens första take away-weekend” som är en gratis weekendupplevelse som man kan ordna själv i sitt hem.

– Vi har följt rapporteringen och sett hur många svenskar blivit tvungna att spendera mer tid än de är vana vid i sina hem. Vi har därför försökt se om det är något som vi kan bidra med för att göra situationen lite bättre, säger Anna Övergaard, marknadsansvarig på Countryside Hotels.

Annons

Så fixar du en lyxig weekend hemma

I weekendprogrammet, som finns att ta del av på hotellkedjans hemsida, får du instruktioner om hur du får till den perfekta bäddningen av sängen, en god helgfrukost, lyxigt hemmaspa, klädkoder, lyssnarpromenad och parövningar till tips på måltider som knyter an till positiva minnen.

Du får dessutom guidning kring aktiviteter som både underhåller och stärker relationen samtidigt som de följer de restriktioner som finns just nu.

– Det är självklart inte alla som känner för att styra upp en weekendupplevelse i det egna hemmet just nu, men genom att erbjuda detta hoppas vi kunna muntra upp en del som börjar känna att det tar emot att vara hemma, och erbjuda något som kan hjälpa till att stärka motståndskraften och uthålligheten i hemmet, säger Anna Övergaard.

Foto: TT

LÄS MER:

Mia Skäringer och Anna Mannheimer om corona-insamlingen

Corona: Så kan du uppleva Stockholms nattliv hemma

Här är tv-serierna som skjuts upp på grund av coronaviruset

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons