Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Enola Holmes – filmen om Sherlock Homes vilda lillasyster

30 sep, 2020 
AvStina Dahlgren
Millie Bobby Brown gör huvudrollen som Enola Holmes
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Historien om detektiven Sherlock Holmes har nog de flesta av oss hört talas om. Men nu kommer filmen om hans rebelliska och vilda lillasyster – Enola Holmes.

Det är streamingjätten Netflix som nyligen släppte trailern till deras stora nyhet som kommer i september.

”När hon letar efter sin försvunna mor använder den orädda tonåringen Enola Holmes sin talang för att ta reda på saker för att överlista storebror Sherlock och hjälpa en Lord på rymmen”, står det på Netflix hemsida

I huvudrollen som Enola Holmes syns ingen mindre än Stranger Things-stjärnan Millie Bobby Brown. Endast 16 år gammal har hon redan gjort stor succé i Hollywood, och hennes prestation som Eleven i Stranger Things har hyllats världen över.

I ett inlägg på Instagram beskriver Millie Bobby Brown sin rollkaraktär Enola Holmes som ”en riktig tjej i en riktig värld”, och hon säger åt sina följare att göra sig beredda på både gråt, skratt och kärlek.

Annons

I trailern får man se hur Enola Holmes uppfostras av sin mamma till att bli en kaxig och tuff tjej. En dag vaknar hon upp och mamman är spårlöst borta. För att få hjälp med mysteriet ringer hon in sina bröder Sherlock, spelad av Henry Cavill, och Mycroft, spelad av Sam Claflin.

Bröderna blir dock förskräckta när de upptäcker hur vild deras lillasyster är och bestämmer sig för att skicka henne till en skola som uppfostrar fina damer. Enola bestämmer sig då för att rymma och försöker ensam att hitta sin försvunna mamma.

Enola Holmes har premiär på Netflix den 23 september.

Foto: TT, Netflix

LÄS MER:

Alla nya serier och filmer på Netflix i augusti 2020

14 saker du inte visste om Stranger Things

Millie Bobby Brown i intervju med ELLE: ”Låt inget skilja dig från din familj”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons