Artikeln innehåller reklamlänkar

13 snygga shoppingtips i årets färg korall

Pantone har utsett den färgglada Living Coral till årets färg 2019. Kulören kan ge hemmet en färgklick, bidra till en varmare atmosfär och fungera som en trendig detalj. Här är 13 snygga shoppingtips i nyanser av korall.
28 december, 2018

Korall är en pigg, mångsidig färg i inredningen, som ger en snygg kulörklick och som går att matcha med en mängd olika färger. Trendfärgen erbjuder dessutom rum för mycket personlighet, eftersom den kan variera från en ljus persikonyans med en hint av rosa till en starkare, mer intensiv och knallig orange.

Är du sugen på att addera korallfärg i hemmet? Här listar vi 13 snygga shoppingtips i trendkulören korall – som finns i butik just nu.

1. Väggklocka Timewise, By On

En praktisk och härlig inredningsdetalj i korall med visare i roséguld. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

2. Påslakan Sunshine, Himla

Korallfärgade påslakan ger sovrummet ett mysigare, varmare intryck. Det här påslakansetet i hellinne bidrar även till en harmonisk känsla med sina naturliga skrynklor. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

3. Hylla Loop, Bloomingville

Liten korallfärgad hylla som blir ett lekfullt och praktiskt inslag i hemmet. Finns att köpa här (länk till Ellos).

4. Ding soffbord, Normann Copenhagen

Det här soffbordet inspirerat av gammaldags träpussel blir en stilfull färgklick i hemmet. Bordet har en glasskiva i klarglas och en stomme i korallfärgad ek. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

5. Äggkopp, Kähler

Sätt färg på frukosten med en äggkopp i årets trendfärg. Koppen kan även fyllas med kryddor och såser till lunch och middag. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

6. Handduk Selma, Ellos Home

Korallfärgad handduk i mjuk frotté som adderar kulör i badrummet. Handduken finns i tre olika storlekar. Finns att köpa här (länk till Ellos).

7. Tiffany Tumblr, Guzzini

Sätt färg på köket med några glas i korallfärg. Det här glaset är gjort i BPA-fri plast som tål maskindisk, vilket gör att den passar för såväl picknicken som i hemmet. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

8. Kudde Weekday, Himla

En färgklick som fångar ögat – oavsett om den placeras i soffan eller på en stol. Kudden är gjord i bomull och linne. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

9. Korallfärgad vas, Broste Copenhagen

Milt korallfärgad vas som finns i tre olika storlekar. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

10. Why-not bricka, Oyoy

Rund liten bricka i keramik som fungerar för såväl servering som för ljus eller andra dekorativa föremål. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

11. Air armchair, Magis

En statementmöbel i korall är ett säkert kort när man vill addera färg och extra dimension till inredningen. Stolen Air är dessutom praktisk eftersom den går att använda både inom- och utomhus. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

12. Moiré Kelim matta, Hay

Lyft hela rummet med en korallfärgad matta. Den här färgglada varianten är gjord i ull och är handvävd i Indien. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

13. Fresh laundry handduk, Himla

Vacker linnehandduk i en matt nyans av trendfärgen korall. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

Läs mer:

Årets färg är korall – 5 inredningstips för trendkulören

Shopping: 19 snygga inredningsdetaljer i trendfärgen gul