Annons

Annons

Krista Kretzschmar i ny satsning hos Dusty DecoGuldsmeden och smyckesdesignern Krista Kretzschmar nysatsar. Nu öppnar hon ny studio och shop-in-shop i Dusty Decos nya flaggskeppsbutik

Nu står det klart: Guldsmeden och smyckesdesignern Krista Kretzschmar öppnar ny studio och shop-in-shop i Dusty Decos nya flaggskeppsbutik på Brahegatan 21 i Stockholm – en ny destination för design- och konstintresserade.

Annons

– Det känns fantastiskt roligt att öppna upp min studio hos Dusty Deco, i min mening en av världens bästa inredningsbutiker. Många av mina kunder är inte bara intresserade av smycken och mode, utan även av möbler, design och konst så det är en perfekt match då jag delar grundaren Edin Memic Kjellvertz estetiska vision. Min studio och shop-in-shop kommer att utvecklas med tiden, men i grund och botten kommer jag erbjuda handgjorda smycken direkt över disk samt på beställning, berättar Krista Kretzschmar i ett pressmeddelande.

I samband med öppnandet av nya studion lanseras också den nya örhängeskollektionen Youternity.  Örhänget, som är i form av ett hjärta, löds fast direkt på örat med hjälp av en punktsvets. Krista Kretzschmar har experimenterat fram en teknik där hon snabbt och utan påverkan kan fästa örhänget

krista-k-dusty-deco

– Jag har sedan länge velat ta fram smycken som man bär för resten av sitt liv. I dag har många kunder flera hål i öronen och då kom jag på idén att göra ett litet guldhjärta som jag löder fast direkt i ett av hålen i örat, vilket blir ett fint och annorlunda smycke. Tanken är helt enkelt att Youternity-hjärtat är en slags hyllning till den eviga kärleken, oavsett om den är till dig själv eller någon annan, berättar Krista Kretschmar.

Örhänget Youternity är i 18k guld och kostar 2150 kr.

Foto Linda Alfvegren /Agent Bauer

(29)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar