Jennifer Lawrence har gift sig – och kändiseliten var på plats

Jennifer Lawrence bröllop med Cooke Maroney 2019
När Jennifer Lawrence och Cooke Maroney gifte sig var det ett riktigt stjärnspäckat sagobröllop. I en klänning från Dior och en mörk smoking sa paret ja till varandra i det vackra slottet Belcourt of Newport, på Rhode Island, framför bland annat Emma Stone, Sienna Miller och Kris Jenner! Här är alla detaljer om bröllopet och bilder på gästerna!
Annons

Jennifer Lawrence har äntligen fått sin Cooke Maroney. Lördagen 19 oktober 2019 knöt de hymens band i slottet Belcourt of Newport, Rhode Island, under en intim ceremoni framför de 150 utvalda gästerna. Och gästlistan ja, den var en historia i sig!

Annons
Jennifer Lawrence på premiär av Mother!
Enligt uppgifter bar bruden en klänning från Dior. Här syns Jennifer i en annan bröllopsliknande klänning, då under premiären av filmen Mother.
JLaw gifte sig på ett slott
Slottet Belcourt of Newport var platsen för Jennifer Lawrence bröllop.
Annons
Dukningen under Jennifer Lawrence bröllop
Klassiskt vitt och stämningsfullt var temat på bröllopsdukningen.

Kris Jenner, Emma Stone och Cameron Diaz var några av bröllopsgästerna!

Förutom JLaws nära familj, vänner och Cookes ditos minglade en stor del av Hollywoods kändiselit på den anrika platsen från 1894. Självklart var Jennifers nära – och något otippade – vän Kris Jenner på plats. Hennes +1 var pojkvännen Corey Gamble. Även Emma Stone, Ashley Olsen, Sienna Miller, Adele och Cameron Diaz med maken Benji Madden syntes till.

Annons
Emma Stone på Jennifer Lawrence bröllop
Emma Stone bar en sammetsliknande kappa påväg till vännen Jennifer Lawrence bröllop.
Ashley Olsen på Jennifer Lawrence bröllop
Ashley Olsen var en annan av de kända bröllopsgästerna.
Annons
Kris Jenner på Jennifer Lawrence bröllop
Kris Jenner och Jennifer Lawrence är nära vänner och brukar dricka vin tillsammans. Momagern kom med pojkvännen Corey Gamble.
Sienna Miller på Jennifer Lawrence bröllop
Sienna Miller bar en röd klänning med fantastiska puffärmar dagen till ära.

Precis som en annan brud från ett annat kändisbröllop nyligen, det mellan Justin och Hailey Bieber, valde Jennifer att dölja klänningen från nyfikna åskådare som hade samlats, och paparazzi på både mark och från helikopter.

Annons

Gömd bakom flera stora paraplyer och tygstycken smugglades hon in genom bakdörren till slottet lagom till själva vigseln, som började vid 18-tiden på lördagen.

jennifer lawrence gämde sig från fotografer
Jennifer Lawrence ville inte att fotograferna skulle få en skymt av brudklänningen.

Hennes brudtärnor, som rapporterades vara klädda i lila, var med henne bakom paraplyerna. Slottets fönster täcktes med maffiga blomnsterarrangemang med röda rosor och vildvuxet grönt.

Annons
Utsidan av slottet, Jennifer Lawrence bröllop
Fönstren täcktes av röda rosor, som fungerade som insynsskydd.

Ambulansen fick rycka in

Skådespelarens stora dag var dock inte helt utan drama. Strax innan ceremonin kallades ambulanspersonal till platsen då en av gästerna fick ett anfall och behövde vård.

Annons
Ambulans på JLaws bröllop
En ambulans fick rycka in när en av bröllopsgästerna fick ett anfall.

Jennifer Lawrence bar klänning från Dior

Bilderna från själva bröllopet är hittills är få, men enligt uppgifter till People bar Jennifer en vit brudklänning från Dior och brudgummen bar mörk smoking.

Annons

Maten som serverades passade in i hösttemat och cateringpersonal kunde bland annat ses förbereda pumpa och andra säsongsgrönsaker, hela fiskar, rökt gris med picklat äpple, sötpotatiskaka och brysselkål. Till efterrätt serverades bland annat hemmagjorda s’mores, äpplen med salt kolasås och chokladpudding. Brudparet hade även hyrt en foodtruck med burgare och hummer på menyn, som stod i närheten av festligheterna.

Foodtruck på JLaws bröllop
Bröllopsgästerna kunde bland annat äta burgare och hummer från den här foodtrucken.

Drycken som serverades var bland annat champagne, gin med gurka och lavendel, samt whisky.

Jennifer Lawrence och Cooke Maroney förlovade sig i februari 2019

Jennifer Lawrence började dejta konsthandlaren Cooke Maroney sommaren 2018 och i februari 2019 sågs hon för första gången bära en förlovningsring.

Jennifer Lawrence och Cooke MaroneyJennifer Lawrence förlovningsring

– Han är helt enkelt den bästa personen jag någonsin mött, så det var ett väldigt enkelt beslut, berättade hon för Entertainment tonight, efter att hon sagt ja till hans frieri.

JLaw och Cooke
Paret ses ofta hålla hand och kyssas på New Yorks gator.

Foto: TT

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar