Annons

Annons

Isabella Löwengrip blir ny delägare i svenska märket Stylein


Isabella Löwengrip blir ny delägare i svenska märket Stylein

Elin Alemdar och Isabella Löwengrip, delägare i


Isabella Löwengrips bolag Nordic Tech House gör nya affärer. Under onsdagen gick ett pressmeddelande ut med information om att bolaget blir delägare i det svenska modevarumärket Stylein.

Nu är det offeciellt! Isabella Löwengrip blir delägare i Elin Alemdars modemärke Stylein. Framöver ska de satsa på att digitalisera märket och om redan två år ska de ha fördubblat bolagets omsättning.

Annons

– Det är fantastiskt att vi blir delägare i Stylein och kan digitalisera bolaget. Vi har erfarenhet av både digitalisering och e-handel inom mode genom vårt bolag Flattered och att digitalisera retail är avgörande för framtiden, säger Isabella Löwengrip, medgrundare Nordic Tech House, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip ska sälja delar av sitt imperium – få 100 miljoner

Märket Stylein grundades av chefdesigner Elin Alemdar år 2001. Elins karriär startade som 20-åring då hon flyttade till New York och började designa sina egna kläder. Nu känner sig designern redo för att ta märket till nästa nivå.

– Jag tror att Nordic Tech House med sin nyfikenhet, innovationsförmåga och digitala expertis kommer att tillföra exakt det Stylein behöver för att ta nästa stora kliv, säger Elin Alemdar, grundare Stylein.

LÄS OCKSÅ:

Styleins Elin Alemdar om karriären: ”Jag vågade tro så oerhört mycket på mig själv”

Isabella Löwengrips ärliga ord om tiden innan skilsmässan

(233)
(0)
(0)
Annons


Annons


Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
Annons

Laddar