Annons

Annons

Insta-kändisarna som precis rott hem de allra dyraste beautykontraktenSkönhetskontrakt för miljoner – det ska till en instagrammande modell med minst några miljoner följare för att sälja makeup och hår idag.

Det ska vara en instagram-stjärna för att sälja beautyprodukter idag. För det verkar allt svårare att knipa de allra dyraste och mest lukrativa modellkontrakten för de stora skönhetsaktörerna utan att ha minst ett par miljoner följare på insta.

De senaste månaderna har flera nya, unga tjejer dykt upp som ansikten för bland annat Max Factor, YSL, L’Oréal Professionnel och Lancôme. Har du koll på alla? (om inte får du det snart).

Gilla ELLE på Facebook

 

TAYLOR HILL för L’Oréal Professionnel

Vid bara 19 års ålder är modellen Taylor Hill gigantisk i sociala medier och en av de populära Victoria Secrets-änglarna. Den amerikanska toppmodellen har över 6,8 miljoner följare på Instagram och har en rakt uppåtgående modellkarriär. I dagarna blev det klart att hon ska fronta hårvårdsmärket L’Oréal Professionnels produkter.

taylor-hill

Taylor Hill fick också förra året ett lukrativt kontrakt med Lancôme och gick till historien som det franska skönhetsföretagets yngsta modell och musa någonsin.

taylor-hill-2-lanco%cc%82me-credit-joseph-paradiso-and-yuki-1

 

HAILEY BALDWIN för L’Oreál Professionnel

Dotter till skådespelaren Stephen Baldwin, 20 år gammal och med mer än 8 miljoner insta-följare. Hon är ett selfie-proffs och en sann skönhetsjunkie. Hailey är känd för att våga leka med sitt utseende och olika looks, speciellt med hennes hår. Under den senaste Coachella-festivalen dök hon till exempel upp i grått hår och kort därefter i en rödare hårnyans innan hon återvände till sin kända blonda hårnyans

HyperFocal: 0

 

STELLA MAXWELL för Max Factor

Den belgiska Victoria Secrets-ängeln fick nyligen ett makeupkontrakt med Max Factor och är nu deras musa och ansikte utåt. 25-åringen har 2.4 miljoner följare på insta och är även ”känd” för att ha dejtat Miley Cyrus.

 

3959204000000578-3835983-image-a-1_1476351639009

 

 

STAZ LINDES för YSL Beauty

Lite mer underground är rockstjärnan och kändisdottern Staz Lindes (pappa är Dire Straits-gitarristen Hal Lindes) som nyligen utnämndes till YSL Beautys nya modellmusa. Men håll i hatten – hon har INGET instagramkonto!

staz-lindes-clara-balzary1

 

(13)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar