Så bär du halsduken rätt och snyggt – enligt Burberry

Så bär du halsduken rätt och snyggt – enligt Burberry
Brukar du oftast slänga på dig halsduken i all hast och inte tänka så mycket på hur det faktiskt ser ut? Du är inte ensam. Så här bär du halsduken rätt – och snyggt!
Annons

Att knyta en scarf eller halsduk kan göras på mängder av olika sätt. Och kanske är det just halsduken som är knepigast att knyta riktigt snyggt. Allt som oftast så slänger vi bara på den och trär på den hårt i hopp om att den ska hålla oss varma i rusket. Något som i sig inte är så konstigt – vi bor ju i ett land med rejäl kyla flera månader per år.

Burberrys Scarf Styling – hjälp med halsduk och scarf

Men nu är det dags att tänka i nya banor. Det finns sätt som kombinerar den värmande effekten med en snygg look. Och det finns även flera sätt att bära scarfen på ett festligt, stilrent sätt. Det legendariska brittiska modehuset Burberry lanserar Scarf Styling–videor som steg för steg visar tre helrätta knutar.

Annons

Tillsammans med brittiska toppmodeller och välkända ansikten som Amber Anderson, Florens Kosky och Jackson Hale från AW15–kollektionen har de släppt sina första tre tutorials för tre riktigt snygga, stilrena knutar. Perfekta sätt att bära halsdukar och scarfs på – och samtidigt vara lite nytänkande!

3 snygga sätt att bära halsduken eller scarfen:

I videorna introduceras vi till tre olika varianter: The Bandana, The Low Bow och slutligen The Tuxedo Fold. Välj knut, titta på videon och se och lär direkt från modellerna. Pedagogiskt, enkelt och viktigast av allt – snyggt.

Annons

1. The Bandana

 2. The Low Bow

3. The Tuxedo Fold

Smart, eller hur? Dags att testa sig fram och satsa på lite nya, fräscha knutar framöver!

Annons

Läs mer:

Dela på:

Annons

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar