Annons

Annons

Spana in Sveriges lyxigaste svit – som vi mer än gärna spenderar helgen iEn exklusiv svit har slagit upp dörrarna i Göteborg. På Hotel Pigalle har ny lyxsvit lanserats, ett hotellrum som bland annat erbjuder besökaren en designergarderob och bartenders på rummet.

Hotel Pigalle i Göteborg har utsetts till Sveriges lyxigaste hotell år 2016 och tidigare blivit korad till ett av världens främsta nya lyxhotell. Nu fortsätter Hotel Pigalle att leva upp till sitt rykte genom att lansera en lyxsvit som går under namnet Suite Belle.

LÄS OCKSÅ: 9 AV DE MEST ROMANTISKA HOTELLEN I VÄRLDEN

Gäster i sviten får tillgång till en garderob med designerkläder för både kvinnor och män, en Beauty Bar med smink, parfymer, stylingprodukter och -verktyg för håret samt en Jewelry Bar med smycken. Dessutom får gästerna tillgång till room service i form av både make-up och hårstyling.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

Gäster som bor i sviten får även njuta av en fyrarätters middag med fokus på närodlat, som serveras av kockar inne på rummet. Blir gästerna törstiga finns det en ”in room cocktail service”, vilket innebär att bartenders skapar och serverar cocktails i sviten. Allt behöver inte heller handla om mat och dryck, som gäst finns även 40 minuters personlig träning och massage på rummet att tillgå.

Läs också: HÄR ÄR HOTELLET SOM LANSERAR LYXIG SVIT FÖR HUNDAR

Hotel Pigalles Suite Belle samarbetar med NK och därför får gästerna fri stilrådgivning av varuhusets stylister, som även skräddarsyr garderoben på rummet enligt önskemål. På NK kan Suite Belles gäster dessutom få en doftkonsultation samt boka in skönhetsbehandlingar som VIP-kund på varuhuset.

Kika in i den lyxiga sviten nedan:

(1.13k)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar