Veckohoroskop v38 18/9-24/9

17 sep, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med att se till dina egna behov först och främst. Både måndagen och tisdagen utgår från dig. På onsdagen går du in i en mer social fas där du charmar både dina kollegor och människor du möter. Torsdagen är en bra dag för affärer. Fredagen handlar om att knyta ihop lösa trådar medan lördagen fokuserar på en hobby. Under söndagen får du möjligheten att återknyta kontakten med en gammal vän

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen har du en tendens att förlora tålamodet vilket är ganska okaraktäristiskt för dig. Tisdagen blir intensiv men bra. Onsdagen bjuder på lite lugnare tempo och en möjlighet att kunna vara mer flexibel. På torsdag hamnar du i ett alldeles för långt möte. Fredagen och lördagen blir roliga, intensiva dagar som kan bjuda på en flirt. Under söndagen trappar du ned tempo rejält. Det blir en riktig pysseldag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med ett starkt behov av att följa ditt eget spår och inte göra som alla andra. Under onsdagen blir du lite lättare att ha att göra med. Du anpassar dig bättre till nya situationer. Torsdagen handlar om att argumentera för sin sak medan fredagen blir lättsam och social. På helgen håller du dig undan, du behöver lite egentid. Både lördagen och söndagen blir dagar då du gör saker du tycker är roliga, gärna utan sällskap.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen bjuder på blandade känslor och en hel del passion. Tisdagen blir en intensiv dag där du kan leverera en del vassa pikar. På onsdagen försöker du släta över eventuella grodor från början av veckan. Torsdagen och fredagen handlar om att samarbeta och om att ta för sig i en större grupp. Under lördagen träffar du gärna familjen. Söndagen handlar om ett firande och om att överraska någon du tycker om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen och tisdagen är du väldigt intresserad och går in i allt du gör med en övertygande passion. Onsdagen och torsdagen handlar om att vara social och kunna ta för sig på möten och i grupper. Det här är dagar då du blommar upp. Fredagen blir en lugn dag då du gärna jobbar lite för dig själv. Under helgen passar du på att göra saker hemma som du inte hunnit med i veckan. Du passar även på att umgås med familjen.

Jungfrun 23/8-22/9

På måndagen tar du flera bra initiativ. Tisdagen handlar om upprörda känslor och en het diskussion. Onsdagen och torsdagen blir roliga dagar då du prioriterar dina vänner och är väldigt aktiv efter jobbet. Fredagen blir en dag då du fokuserar på att få klart saker. Kvällen blir underhållande och annorlunda. Under lördagen är du gärna utomhus medan söndagen blir en dag då du fokuserar på ditt inre välbefinnande.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intensiv måndag. Du har mycket du ska hinna med och du kan uppleva en hel del stress. Tisdagen handlar om att möta krav från dina chefer. Under onsdagen passar du på att träffa en vän som du inte sett på länge. Torsdagen och fredagen blir fullspäckade dagar då du stressar och oroar dig en hel del. Under helgen bryter du ditt vardagliga mönster och försöker komma bort från hemmet så mycket som möjligt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Veckan inleds väldigt bra med en härlig energi. Under onsdagen går du in för att vara social och lära känna nya människor. Torsdagen bjuder på en utmaning medan fredagen blir väldigt trevlig och ganska lugn. Helgen är det du ser fram emot hela veckan. Du har många planer både lördag och söndag som ser ut att innefatta både nya miljöer och en lite kortare resa. Det blir roliga dagar som ger dig energi.

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med övertygelse och passion. Under både måndagen och tisdagen finns det inget som kan stoppa dig. Onsdagen handlar om ekonomi och siffror med slutet på veckan bjuder på mer strukturella utmaningar. Under lördagen försöker du få kontakt med en person som du saknar. Söndagen handlar om fysisk aktivitet såsom att gå på gym eller att ta en långpromenad i naturen.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är du seg och lite sliten i kroppen efter en intensiv helg. Tisdagen handlar om att träffa någon som varit bortrest. Onsdagen och torsdagen blir aktiva dagar där du ser till att kombinera arbete med att vara social och utåtriktad. Fredagen blir en riktigt rolig dag som kan bjuda på en spontan aw. Lördagen handlar om dåligt samvete medan söndagen blir väldigt aktiv, då utmanar du dig själv fysiskt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att ta dig från ett ställe till ett annat. Det kan vara både en fysisk eller en mental resa. Tisdagen handlar om att landa i vardagen och onsdagen blir en dag då du är oresonligt trött och seg. På torsdagen passar du på att göra en massa saker som du ligger efter med medan fredagen blir lite lugnare och lite mer avslappnad. Lördagen och söndagen handlar om ett projekt som du vill bli klar med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med att sätta dig på tvären när din chef kommer med ett förslag. Du brukar inte vara så svårcharmad, men just nu är du emot nästan allt som är nytt. Onsdag och torsdag handlar om fysiska aktiviteter såsom sport eller att vara ute i naturen. Under fredagen försöker du resonera med en släkting som är på väg att fatta ett förhastat beslut. Helgen handlar om att träffa familj och vänner.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons