Annons

Annons

Månadens horoskop: December 2016!Fråga stjärnorna om framtiden.

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Månadens horoskop är äntligen här – läs hur december blir för dig och dina vänner.

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Alla produkter är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Annons

STENBOCKEN 22/12–19/1

December bjuder på romantik och oförglömliga ögonblick. Är du singel upptäcker du att många flirtar med dig. Du är helt enkelt oemotståndlig och det stärker ditt självförtroende. Under mitten av perioden får du ett besked som är glädjande även om det finns utrymme för förbättring. Julen handlar om familjen och att umgås med släktingar. Nyår blir glamouröst och överraskande trevligt.

Gilla ELLE på Facebook

Stenbocken smycke

Smycke Stenbocken, Thomas Sabo

 

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Under början av månaden är du konstant trött. Hur mycket du än sover känner du dig aldrig utsövd. 
Det är egentligen viktigare att du äter rätt, kommer ut under de ljusa timmarna på dagen och ser till att motionera än att du sover. Till julen har du piggnat till och är redo för fest. Du skämmer bort dina nära och kära lite extra den här julen. Nyårsafton är din kväll. Då sparar du inte på någonting.

Vattumannen smycke

Smycke Vattumannen, Thomas Sabo

 

FISKARNA 19/2–20/3

Du är så inne i ditt att du inte märker att en närstående mår dåligt. Försök att vara uppmärksam, särskilt i början på månaden. Håglöshet, bristande aptit och att hen inte vill svara på frågor om sig 
själv är viktiga tecken. Under mitten av december händer något oväntat som får dig att helt tänka om. Julen blir varm, skön och avkopplande. I år satsar du på familjen mer än alla jultillbehör.

Fiskarna smycke

Smycke Fiskarna, Thomas Sabo

 

VÄDUREN 21/3–19/4

December handlar om att ta för sig. Vardagen erbjuder ett smörgåsbord av möjligheter, det gäller bara att kunna välja. Privat har det skett en större förändring under hösten och du håller fortfarande på att acklimatisera dig. Julen blir ganska stressig och bjuder på en del familjekonflikter. Nyår handlar om god mat, trevligt sällskap och guldkant på tillvaron. I år väljer du att helt gå upp i nuet.

Väduren smycke

Smycke Väduren, Thomas Sabo

 

OXEN 20/4–20/5

December blir stressig, intensiv men väldigt givande. Du får utlopp för din kreativitet både privat och på jobbet och skrattar mycket. En kollega får dig att känna dig speciell och gör det lite lättare att vakna på mornarna. Under julen skämmer du bort din familj med mat och presenter. Nyår handlar om fest och glamour, du tycker det är kul att klä upp dig och äta en exklusiv middag.

Oxen smycke

Smycke Oxen, Thomas Sabo

 

TVILLINGARNA 21/5–20/6

En konflikt i början av perioden tar musten ur dig. Det handlar om pengar och sparande. Du vill gärna slösa så här till jul, men din familj har andra mål i sikte. På jobbet är det mycket och du kan ha lite problem med sömnen under de första veckorna i december. Julen blir en paus i vardagen och för med sig lugn och ro, precis vad du behöver. Nyår handlar om ett löfte som du gett en närstående.

Tvillingarna smycke

Smycke Tvillingarna, Thomas Sabo

 

KRÄFTAN 21/6–22/7

Under första delen av december stressar du lite för mycket. Du vill hinna så mycket som möjligt så att du kan slappna av under jul och nyår. Risken är att du sover dig igenom helgerna i stället för att umgås med familj och vänner. Försök att hitta ett lagom tempo så att du håller hela vägen fram till julafton. Under julen får du höra ett oroande skvaller från 
en släkting. Nyårsafton blir fylld av fart och fest.

Kräftan smycke

Smycke Kräftan, Thomas Sabo

 

LEJONET 23/7–22/8

Du oroar dig mycket för en nära vän eller partner. Du tycker att hen sliter för hårt och inte tar hänsyn till sina basala behov. Under december trappas den här situationen upp och du vet inte vad du ska ta dig till. Det bästa är om du försöker prata med din vän och tala om varför du är så orolig. Under julen har en släkting glädjande nyheter. Nyår handlar om att vara den mest lysande stjärnan av alla.

Lejonet smycke

Smycke Lejonet

 

JUNGFRUN 23/8–22/9

Du har många tankar som snurrar i din skalle just nu. Det handlar om framtiden, om jobbet och om kärleken. Du vet att du står inför ett vägval, men du är inte säker på om du verkligen är mogen att göra det här valet. Under julen får du gott om tid att 
vara ensam med dina tankar. Långa promenader hjälper dig i den här processen. Under nyår passar du på att släppa loss och ha kul. Det här är din kväll.

Jungfrun smycke

Smycke Jungfrun, Thomas Sabo

 

VÅGEN 23/9–22/10

Du ställer höga krav på dig själv under månaden och det kan vara jobbigt att leva upp till dina egna förväntningar. Du vill både prestera på jobbet 
och samtidigt hinna med allt julpyssel hemma. Halvvägs in i december inser du att du måste börja prioritera om du inte ska vara alldeles slutkörd när julen väl kommer. Julafton blir mysig och familjär, men nyår bjuder på en glad överraskning.

Vågen smycke

Smycke Vågen, Thomas Sabo

 

SKORPIONEN 23/10–21/11

December blir något helt annat än november. Du har insett att du inte kommer någon vart med att tråna i hemlighet och hoppas på att något ska hända. I stället väljer du antingen att göra något åt situationen eller att glömma och gå vidare. Under mitten av december får du en överraskning som kan vara lite jobbig. Julen blir en härlig paus i vardagen. På nyår passar du på att fira ordentligt.

Skorpionen smycke

Skorpionen smycke, Thomas Sabo

 

SKYTTEN 22/11–21/12

December blir en härlig månad. Du har fullt upp bådeprivat och på jobbet, men det är kul snarare än jobbigt. 
Även om du är utmattad på kvällarna är det här en tid för fest och lek. Som singel har du tur: Venus är i en gynnsam position och hjälper dig i allt som rör känslor och kärlek. Har du ett förhållande kan ni få en nytändning, särskilt i slutet av månaden. Julafton blir stressig med en del intriger. Mellandagarna bjuder på en paus i vardagen och året
slutar lågmält romantiskt. Du har en trevlig snarare än gnistrande nyårsafton att se fram emot.

Skytten smycke

Smycke Skytten, Thomas Sabo

(54)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar