Annons

Annons

H&M:s nya Conscious Exclusive-kollektion – se alla plagg



H&M:s Conscious Exclusive-kollektion för 2017 landar snart i butik. I år är plaggen bland annat tillverkade av det hållbara materialet BIONIC®. En återvunnen polyester gjord av plast som samlats in från stränder.

Under torsdagen lanserade H&M sin nya Conscious Exclusive-kollektion. Där berättar varumärket att den efterlängtade samlingen landar i butik den 20 april. H&M beskriver kollektionen som en vårfräsch samling med något för alla sinnen.

Annons

“Det är en kollektion som tilltalar alla sinnen samtidigt som den visar vår vilja att vara hållbara,” säger Pernilla Wohlfahrt, H&M:s designchef och kreativa chef.

MER OM H&M VÅREN 2017:

ZARA LARSSON SLÄPPER EXKLUSIV KOLLEKTION MED H&M

SÅ SER SOMMAREN UT PÅ H&M-HOME

THE WEEKND GÖR PLAGG FÖR H&M

Conscious Exclusive-kollektionen är tillverkad av hållbara material och denna säsong har modeföretaget valt att använda materialet BIONIC®, en återvunnen polyester gjord av plast som samlats in från stränder.

Gilla ELLE på Facebook

“H&M:s Conscious Exclusive-kollektion visar att en hög modegrad kan kombineras med omsorg för planeten. Det är en fantastisk kollektion, med hållbara plagg som man vill bära under många säsonger framöver,” säger Natalia Vodianova som är kampanjens ansikte utåt och grundare av Elbi.

En nyhet för i år är att säsongens samling även kommer att innehålla ekologiska skönhetsoljor och utvalda plagg för barn.

Av H&M:s sortiment tillverkas i nuläget 20% av hållbara material.

Se alla plagg från kollektionen här. (Vi uppdaterar artikeln med priser).

            

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar