Annons

Annons

Hitta Stockholms smultronställen – med hjälp av stockholmarna själva!Med Downton Hotspots har Scandic bjudit in 18 stockholmare som delar med sig av sina smultronställen i Stockholm. Resultatet blev digitala reseguide med allt från vintageshopping och kändisspaning till guide till stans bästa barer och övergivna platser.

Alla produkter/länkar är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Nya hotellet Downtown Camper, öppnar först den 1 september, men redan nu har Scandic satt ihop en digital reseguide som vänder sig till turister och besökare som vill upptäcka och uppleva mer i den svenska huvudstaden.

Annons

Med hjälp av 18 stockholmare och lokala profiler inom olika områden har Scandic tagit fram en digital resguide. De profiler som deltar är bland annat kändisjournalisten Hans Shimoda, som tipsar om bra ställen för kändisspaning, vintagebloggaren Emma Sundh (bilden ovan), som tipsar om vintageshopping och VEGO:s grundare, Mattias Kristiansson, listar sina fem bästa vego-ställen.

LÄS OCKSÅ: DET HÄNDER  STOCKHOLM I SOMMAR – STOR GUIDE

– Downtown Hotspots guidar dig till de genuina barerna i stan för en cocktail, Stockholms mest hemsökta platser och de gömda butikerna där du hittar unika vintagejeans. Vi vill visa Stockholm från insidan och skapa tillfällen för interaktion och gemenskap mellan resenärer och lokala invånare, säger Mette von Schack, Marknadsansvarig på Downtown Camper by Scandic i ett pressmeddelande.

Gilla ELLE på Facebook

De medverkande i guiden har valts ut för att berätta om sina favoritplatser i stan, som går att ta del av via olika poddavsnitt och Google maps.

– Vi använder poddar som resesällskap, Instagram för inspiration och Google Maps för att navigera oss på resmålet. Resenärer har aldrig varit så uppkopplade som i dag och söker efter autentiska upplevelser. Det ville vi ta fasta på genom att skapa en ny typ av reseguide som utgår från resenärernas önskemål och behov, säger Mette von Schack.

Stockholm Downtown Hotspots.

Här är alla som bidrar.

SHOPPING
Sneaker Spots av Robin Wiman
Vintage Spots av Emma Sundh
Book Spots av Johanna Lindbäck
Denim Spots av Viktor Fredbäck

MAT & DRYCK

Veggie Spots av Mattias Kristiansson
Fika Spots av Robert Kwock
Picnic Spots av Charlotta Zetterström
Ice cream Spots av Elisabeth Avrotin
Cocktail Spots av Johan Evers
Gluten free Spots av Johanna Gradin

AKTIVITET & NATUR 
Outdoor Spots av Erika Rosenbaum
Archipelago Spots av Linnea Stensils
Skate Spots av Jörgen Brennicke

KULTUR & SEVÄRDHETER
Selfie Spots av Daniel Paris
Celeb Spots av Hans Shimoda
Abandoned Spots av Jan Jörnmark
Haunted Spots av Petter Inedahl
Barber Spots av Tobias ”Barber Big T” Olsén

Foto IBL/Emma Sundh

(31)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar