Annons

Annons

Här ramlar Charlotte på palatsets balkong – och Kates reaktion är oslagbar


Duchess Kate Middleton och Prins William med alla barn

Häromdagen var det dags för årets Trooping the colour – paraden som är en hyllning till drottning Elizabeth och hålls i samband med hennes födelsedag. Nästan hela den brittiska kungafamiljen var på plats på palatsets balkong – och det var en händelse som drog blickarna till sig lite extra. Vad? Lilla prinsessan Charlottes fall.

Vi har våra mammor att tacka för mycketinte bara har de offrat sin sömn för oss, vi kan också hylla dem för att de gett oss vår intelligens. Mammor är utan tvekan riktiga hjältar.

Just denna mammahjälteegenskap tycks gälla även om man är kunglig. Det visade hertiginnan Catherine, Kate, prov på häromdagen, då det var dags för paraden Trooping the Colour i Storbritannien, till drottning Elizabeths ära.

Annons

I vanlig ordning samlades den brittiska kungafamiljen på palatsets balkong för att bevittna paraden. I år var ovanligt många barn på plats – däribland prinsessan Charlotte (Kates och Williams treåriga dotter).

Vid ett tillfälle ramlade Charlotte på balkongen, men hon hann inte långt innan Kate vant och till synes helt oberört fångade upp henne. Den där mammareflexen har nog många mödrar upplevt. Och ja, visst är den väl lite #goals ändå?

Kolla in fallet – och Kates OSLAGBARA reaktion – nedan. Det hela sker ungefär 2 minuter in i klippet.

Läs också:

Kates superfina hyllning till Diana – se nya bilderna

11 konstiga regler som Meghan Markle måste följa när hon är hertiginna

Här går Victoria, Madeleine och Sofia på årets stora societetsbröllop – se bilderna

Foto IBL

(47)
(0)
(0)
Annons


Annons

Annons


Annons

För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Laddar