Annons

Annons

Här är paradisöarna som betalar dig för att resa dit i årFunderar du på att boka en solsemester i år? Nu kan du få betalt för att boka en resa till en paradisö.

Jo, det är faktiskt sant. De Amerikanska Jungfruöarna som består av St. Croix, St. John och St. Thomas, ger 300 dollar (motsvarande drygt 2700 svenska kronor) till turister som bokar en resa till någon av öarna innan den 1 oktober 2017.

Annons

Öarna firar nämligen 100 år som ett amerikanskt territorium. Den 31 mars 1917 sålde Danmark öarna till USA och det är den transaktionen som firas.

LÄS ÄVEN: 10 TRENDIGA RESMÅL ATT BESÖKA 2017

Turister får inte 300 dollar direkt i hand, utan i form av en check som är giltig på bland annat museum, butiker och aktiviteter. Några exempel bland aktiviteterna är snorkling, dykning, golf och helikopterturer. Reser du till någon av öarna i mars, månaden då ”Transfer Day” firas, får du dessutom en souvenir.

Gilla ELLE på Facebook

För att bli godkänd för checken på 300 dollar som turistdepartementet delar ut måste turister stanna minst tre nätter och boka via visitusvi.com, uppger sajten Thrillist.com.

st_john

St. John är en av de Amerikanska Jungfruöarna som ligger i Västindien, öster om Puerto Rico.

Foto: Shutterstock

(488)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar