Annons

Annons

Här är de populäraste frisyrerna till bröllopet – enligt PinterestNaturliga längder, flätor eller kanske en blomsterkrans? Valmöjligheterna är många när det vankas bröllop, speciellt för bruden. Här är frisyrerna som är trendigast i år.

Sommaren är bröllopens högsäsong och något många planerar och ser fram emot så här års. Pinterest har undersökt vilka trender som dominerar bland användarna inför sommarens bröllop. Bland frisyrerna som de blivande brudarna drömmer om är det två helt olika stilar som dominerar.

Annons

Stylade lockar, flätor och avancerade bruduppsättningar har länge varit populära, men nu verkar trenden ha svängt. I stället är det eleganta uppsättningar som är enkla, men som osar glamour, som flest av användarna på Pinterest åtrår just nu. Sökningarna efter enkla uppsättningar har ökat med hela 83 procent jämfört med förra året.

MER OM BRÖLLOP:

SÅ VÄLJER DU DEN PERFEKTA BRÖLLOPSFRISYREN

BRUDSLÖJAN ÄR TILLBAKA – 9 FINA MODELLER

BRUDKLÄNNINGEN SOM PASSAR DIG BÄST ENLIGT DITT STJÄRNTECKEN

Chrissy Teigen bar en enkel, elegant uppsättning under Oscarsgalan i år. Foto: IBL

Gilla ELLE på Facebook

Den andra trenden inför bröllopssäsongen går även den emot de tidigare avancerade och stylade uppsättningarna. Allt fler användare letar efter inspiration för det naturliga håret med afro-textur och låter bli att platta och styla det. I likhet med den enkla uppsättningen är frisyren naturlig och elegant. Enligt Pinterest trendrapport har sökningarna efter inspiration till den naturliga brudfrisyren ökat med 30 procent.

När Solange Knowles gifte sig 2014 hade hon sitt hår i en naturlig afro. Foto: Instagram/@saintrecords via WhoWhatWear

(7)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar