ANNONSSAMARBETE MED SENSODYNE

Sandra Beijer: –Ta med tandborstningen ut!

Vi gör det varje dag och oftast helt på rutin – men det vill Sandra Beijer ändra på. Nu uppmanar hon oss att maxa tandborstningen och tipsar om hur vi gör det till en rofylld stund och något att se fram emot.
11 maj, 2022

Att borsta tänderna är något vi måste göra varje dag och de flesta dagar är det inget vi funderar särskilt mycket på. Sandra Beijer tycker att det är synd och vill att vi tar tillvara på de minuterna som vi har tandborsten i munnen.

– Att borsta tänderna är en vardagslyx som inte många tänker på att maxa! Varför kan inte tandborstning vara en njutning? Därför är det dags att ändra synen på borstandet – från valet av tandkräm till tiden när du borstar.

sandra

Sandra Beijer tipsar om att maxa tandborstningen i sommar genom att ta med tandborstningen ut.

Men hur maxar man egentligen sin tid i badrummet? Sandras tips är att njuta av det fina vädret i vår och sommar.

– Ta med tandborstningen ut! Varje sommar står jag exempelvis på balkongen och borstar tänderna. Det är otroligt mysigt. Det går också bra att öppna ett fönster och luta sig ut och borsta i kvällsbrisen. Man kan också sätta på en låt och borsta tills den är slut kombinerat med dans framför badrumsspegeln. Livar alltid upp!

nourish

Tandkrämen Sensodyne Nourish har en återvinningsbar förpackning och är gjord av återvunnet material.

Tandkrämen, Sensodyne Nourish som Sandra helst använder har en klassiskt somrig smak av aloe vera och mynta. Det är en vegansk tandkräm som innehåller bio-aktiva mineraler som stärker tänderna, ger ett hälsosamt tandkött och förebygger ilningar*.

– Jag har använt Sensodyne sedan jag var tonåring för att jag har ilningar i tänderna. Så just en tandkräm som motverkar ilningar är det som passar mig. Annars uppskattar jag alltid det mintiga. Ju mer mint desto bättre!

sandra

Sandras tips! Ta med tandborsten till en härlig plats och njut av vacker vy och bris mot kinden.

Råkar du befinna dig på en härlig plats under semestern? Passa på att njuta av en vacker kvälls- eller morgonvy i ett fantastiskt klimat – och varför inte ta med tandborstningen till havet eller ner till bryggan.

– Värme mot kinden, en svag bris mot ditt borsthuvud...ett medelhav att skölja munnen i, tipsar Sandra.

sandra

Sensodyne Nourish innehåller mynta, aloe vera och bio-aktiva mineraler som stärker tänderna.

Sandra som nyligen fick barn berättar att hon gärna vill föra över bra borstrutiner på sin son.

– Jag brukar ha med mitt kid in på toaletten så att han ska få en positiv upplevelse av tandborstning. Det är kul att borsta tänderna!

* vid användning två gånger dagligen.