Artikeln innehåller reklamlänkar

Nytt nummer av ELLEs magasin ELLE Balans – ute i butik nu

24 mar, 2020 
AvELLE -redaktionen
Krönika ur ELLE Balans om inre lugn
Äntligen är ELLE Balans här! I årets upplaga står sömn, återhämtning och reflektion i fokus. I dessa tider är det viktigare än någonsin att ladda om – och reflektera.
Annons

Temat sömn och återhämtning har präglat årets nummer av ELLE Balans (reklamlänk). Vi vet alla att det är avgörande för vår hälsa att få en paus, kunna ladda om och reflektera. För precis som författaren Magnus Frid säger i vårt reportage Att bara vara: ”Hur ska vi någonsin höra våra innersta tankar, vår inre röst om vi aldrig tystnar?”

Vila gör dig mer effektiv

Forskning visar dessutom att vi blir mer kreativa när vi stundtals befinner oss i sysslolöshet. Så att ta det lite lugnt då och då kan alltså göra dig både mer effektiv och mer idérik! När världen snurrar allt fortare och kraven höjs är det ju lätt hänt att man själv bara ökar tempot, vill mer, stressar mer. Men tänk om den bästa taktiken är att göra tvärtom? Att helt enkelt göra ingenting då och då?

Det svåraste är förstås att hitta tiden för återhämtning. Alla har vi olika förutsättningar och möjligheter. Men kanske blir det lite enklare om man verkligen tar det på allvar, ser på det med hög prioritering och helt enkelt tar sig den tiden. Så ta ansvar för din, och andras, återhämtning. Vila – och lyssna inåt. Vad säger din inre röst?

Nytt nummer av ELLE Balans

Med ELLE Balans hoppas vi kunna hjälpa dig med massor av inspiration och knep för att hitta det där eftersträvansvärda lugnet och vilan i vardagen. Som är viktigare än någonsin!

Säkra ditt nummer av tidningen här!

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons