Annons

Annons

Nu avslöjas gymövningen som kan ge dig orgasmAtt träna är skönt, det vet vi. Men med den här övningen kanske gymbesöket får helt ny innebörd...

Visst är det skönt att träna, men visste du att det finns övningar som kan ta dig med lite extra storm om du utför dem rätt? När du tränar magmusklerna på ett visst sätt kan du uppnå en så kallad coregasm, kort och gott en orgasm orsakad av ett samverkande muskelarbete i mage, lår och rumpa.

LÄS OCKSÅ: 11 SNYGGA TRÄNINGSKLÄDER ATT KICKSTARTA 2017 

Fenomenet är inte nytt, redan på 50-talet beskrevs ansträngningsutlöst orgasm av sexuallivsforskaren Alfred Kinsey. Modern forskning skriver under på samma tes, och 2011 kunde man i tidskriften Sexual and Relationship Therapy läsa om en studie i ämnet.

Annons

Där hade forskarna studerat förekomsten av coregasm bland 360 kvinnor, 124 av deltagarna medgav att de fått orgasm under träning och hela 246 kvinnor vittnade om att de känt sexuell njutning när de tränat. En gemensam nämnare för att nå detta otippade klimax var träning av buk, bål och rumpa – särskilt magövningar

Enligt forskarna har du störst chans att uppnå en coregasm vid magträning, men även styrketräning och yogapass kan göra att du blir rödare om kinderna och kanske flämtar högre än vanligt.

Särskilt effektiv sägs kaptensstolen vara. Så här gör du den övningen!

LÄS OCKSÅ: ÖKA FÖRBRÄNNINGEN MED RÄTT VINTERTRÄNING

Artikel av: Måbra

Källor: Metro, Nyheter24 och ShapeUp

(77)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar