Annons

Annons

Gucci lanserar inredningskollektion i höstLyxiga modevaruhuset Gucci tar nu klivet in i inredningsbranschen med en inredningskollektion som lanseras i höst.

I den nya kollektionen Gucci Décor ingår en serie kuddar, doftljus, stolar och skärmväggar i starka färger och mönster. Modehuset går således i samma spår som Calvin Klein och Ralph Lauren – som alla framgångsrikt har lanserat kollektioner för hemmet.

Guccis kreativa ledare Alessandro Micheles färg- och mönsterspråk går igen i den nya inredningen som samsas med illustrtioner av illustratören Alex Merry.

Via konton i sociala medier har modehuset berättat mer om den nya inredningsserien. Som bland annat inluderar en Chiavaristol, eller Tiffanystol i klassisk stil. Stolens stoppade dyna är broderad och monterad för hand – ett arbete som tar runt 10 timmar att slutföra.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

Foto: Gucci

Gucci Décor lanseras i butiker och online i september med priser som börjar på cirka 1600 kronor för doftljus och brickor. Kollektionens dyraste är skärmväggarna i silke, som består av flera olika motiv, som kommer att gå för mer än 250 000 kronor.

Källa: Vogue 

 

(42)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar