Annons

Annons

Vårens trendigaste frisyrer – ELLE guidar dig till de hetaste klippen!Snagg, hockey eller page? Den här säsongen bjuder på massor av underbar individualism och ny inspiration för det perfekta klippet, oavsett hårtyp. Klipp ut, plåta av eller ta med hela guiden till frisören!

1. Snygga snaggen

Svenska modellen Cajsa Wessberg har åter satt superkort snagg på kartan. Det är fortfarande få frisyrer som väcker så starka känslor som riktigt kort hår. Vi älskar det i alla former och på 
alla kvinnor – oavsett om klippet 
är ett statement eller inte.

2. Lekfull lugg

Älskade lugg, så härligt att du kommer i så många skepnader. 
Lite längre över brynen är den gärna delad i ”gardinlugg”. Den korta hej-jag-råkade-klippa-mig-själv-luggen är lika cute som cutting-edge.

3. Neo platina

Färgspektret är fortfarande lekfullt och spänner från rosa och blått till platina och strawberry blonde. En färgpalett där nästan bara fantasin sätter gränserna.

4. Satt på pottan

Så modernt retro att det inte går att bli annat än totalt förälskad i den nya bobben/pottan! Kanske inte 
det härligaste namnet på ett klipp, men ack så vansinnigt snyggt och elegant.

5. Hockey-rockigt

Redigt med rock’n’roll blandat med lite åttiotalsvibbar à la hockeyfrilla och, tada, du har säsongens snyggaste uppklippning. En skön mix av då och nu – lika självklar som MC-jackan i garderoben!

6. Page med peak

En helt nytt grepp på pagen – lite kortare, lite ostyrigare och gärna med lugg som inramning. Ett underbart klipp med många stylingmöjligheter.

7. La-la-la-lockigt!

För alla er välsignade med riktigt krusigt och vågigt hår – grattis! Säsongen bjuder på så många fina möjlighetar att verkligen framhäva och göra det bästa av det du har. Mjuka, runda former med riktig stuns i – älskade lockar!

Foto Imaxtree

(24)
(1)
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar