Annons

Annons

Fidgetspinner och läppbalsam i ett – virala videon gjorde produkten till succéVem vill inte hitta lugnet, få bättre fokus och vårda sina torra läppar samtidigt som man tittar på Netflix? Genial marknadsföring av Buzzfeed. Genial.

2017 är fidgetspinnerns år, det kan vi nog alla vara överens om. Den roterande leksaken har marknadsförts som såväl roande som rogivande, och som ett hjälpmedel vid stress och koncentrationssvårigheter – till vissas beundran, och andras skepsis.

Men oavsett om denna kullagerförsedda pryl har någon som helst inverkan på vår mentala hälsa så kan den numera, med all säkerhet, hjälpa mot torra läppar.

Gilla ELLE på Facebook

Det började med ett samarbete mellan Buzzfeed Product Labs och Taste Beauty där man helt enkelt försåg leksaken med läppbalsam och gav den namnet ”glamspinner”. Till lanseringen togs även en video fram för att marknadsföra produkten, och i den får vi veta att vi – håll i er – kan promenera, kolla på Netflix, hänga med kompisar och till och med sola samtidigt som vi använder glamspinnern.

Se videon här:

Produkten, som togs fram på bara 28 dagar, blev snabbt en sådan snackis att bland annat sminkmärket Sephora och Saks Fifth Avenue bestämde sig för att plocka in den i sina sortiment. Nu kommer vi alltså aldrig någonsin att bli av med denna snurrande manick. Tack Buzzfeed. Tack.

Du hittar originalprodukten här.

Mer från ELLE:

5 saker du lägger pengar på som hindrar dig från att bli rik

Då släpps säsong 2 av Stranger Things

(212)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar