Annons

Annons

Fascinerande detaljen på Zara Larssons nya bild med pojkvännenNyligen la Zara Larsson ut en kärleksbild på nya pojkvännen på Instagram. ELLE har koll på den dolda detaljen i bilden.

För några månader sedan berättade Zara Larsson att hon var kär. I dag vet vi att föremålet för sångerskans ömma känslor heter Brian Whittaker.

LÄS OCKSÅ: FINA KOMMENTAREN FRÅN FIONA FITZPATRCIK TILL ZARA LARSSON

Då Zara Larsson nyligen la ut en bild på henne och pojkvännen avslöjade hon dock en rolig – och väldigt fascinerande – detalj. I bildtexten till det nya fotot står det ”He likes his eggs scrambled”. Vi får alltså, kort och gott, reda på att Zaras pojkvän gillar scrambled eggs. Meningen har dock ett större budskap än så. Det hela är nämligen en blinkning till något Zara Larsson skrev på Twitter hösten 2015.

Annons

He likes his eggs scrambled

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Då la hon ut en bild på just Brian Whittaker. Där och då kände hon inte Brian alls.

”Vem är du, var bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, hur vill du ha dina ägg på morgonen?”, skrev hon till bilden på den då okända killen.

LÄS OCKSÅ: ZARA LARSSONS STARKA MARKERING MOT EXET

Och nu, ett och ett halvt år senare, vet hon alltså inte bara svaret på frågan – hon är också ihop med killen på bilden.

Gulligt, inte sant?

Foto IBL

(144)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar