pavlova

Pavlova är ett tårtliknande bakverk med marängbotten som ofta toppas med grädde, bär och pistagenötter. Man kan även använda lakrits, lemon curd eller något annat gott. Här är våra bästa recept!

Kanelpavlova med färska fikon och mandelkräm

Magiskt med maräng!

Drömgod pavlovakrans med jordgubbar

Drömdessert med maräng, grädde och jordgubbar!

Så gör du sommarens godaste efterrättsdrink – Pavlova Martini

Iskall, fluffig och sötsyrlig – sommar i ett glas!

Drömdesserter med champagne, prosecco och cava

Lyxiga efterrätter i glas på mousserande viner

Rosa minipavlovabakelser

Marängerna kan gräddas flera dagar i förväg

Marängtårta peach melba

Läcker marängtårta inspirerad av peach melba.

Påskig pavlova med rosenblad

En pavlova är given under påsken.

Leilas mandelpavlova-cupcakes

Makalösa marängkakor med fluffig topping.

Marängtårta med hasselnötter och sommarbär

Ingen midsommar utan en tårta med färska bär.

Marängtårta med lemon curd och saltlakrits

Citron och lakrits är en god kombination!